2777
2789
عنوان

(((((((( 40نفر بیاین اینجا که برای هم دعا کنیم و صلوات بفرستیم))))))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خونه دار شدنم و شفای پدرم منم هرچنتا ک بتونم برات صلوات میفرستم❤️

امن یجیب برا پدرتون خوندم

برای خودتونم صلوات فرستادم

ایشالا بهترین خونه نصیب شما باشه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
@pantea42   حاجت روا شی گلم منم برات صلوات فرستادم❤️

من فقط میخوام زندگیم پر از ارامش باشه .ممنون گلم 💙💙منم واسه تک تک اونایی که لایک کردم صلوات فرستادم و دعا کردم همچنین شما رو😘

انشاالله همتون تا چندروز دیگه خبرای خوبی بشنوید

بهترین چیز درباره من تویی..♡

تا اینجا برا همتون فرستادم لیست لایکامم چک کردم که اگه کسی کامنت نذاشته براش بفرستم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

هنوز 40 نفر نشده

بچه ها لطفا بیاین دیگه

من خیلی حس خوبی از این تاپیک گرفتم

دوستان همه رو لایک کردم یعنی واسه همتون صلوات فرستادم 🙏🙏🙏🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

هنوز فقط 33 نفر لایک کردن من میخوام 40 نفر بشیم برا هم دعا کنیم

قربونت برم عزیزم التماس دعای فراوون دارم اوضاعمون روبراه نیس زندگی با خانواده همسر و...

مطمئن باش که کار خدا بی حکمت نیست.بهش ایمان داشته باش و زندگی کن ..به حق امام زمان مشکلت حل شه ان شاالله

بهترین چیز درباره من تویی..♡
2810