2777
2789
هر کى این 2 تا شهر رو میشناسه راهنمایى کنه لطفاً..........
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
www.ninipushak.loxblog.com
یا هر جاى دیگه اى که قیمتش مناسب باشه و پیشرفتم داشته باشه!!
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
قلع حسن خانو رفتم یکى دو جاشو براى خونه دیدم، بد نبود!!! یعنى از اون چیزى که فکر میکردم خیلى بهتر بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شوهرم میخواد بیاد بریم دنبال خونه... نمیدونم کجا بریم؟؟؟
خوش به حالتون، معلومه هیچ کدومتون معضل خونه ندارین!!!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=838877 اگر خواستی شماره بدم برید ببینید. خیلی خیلی بهتر از قلعه حسن خان هست من دیدم معمولا سند ندارن ومیگن که زیر بنای خونه سست هست
خدایا
همه از تو میخواهند بدهی
اما من از تو میخواهم بگیری
خستگی.دلتنگی و غصه ها را
از لحظه لحظه های روزگار همه آنهایی
که دوستشان دارم
باغستان کرج برو انتهای اشتراکی بالای گوهردشت میشه شهرک فرهنگیان اتوبان همت از اونجا رد میشه من تضمین بهت میدم که پشیمون نمیشی
خدایا مرا که آفریدی گارانتی هم داشتم ؟ دلم از کار افتاده !
من خودم باغستان زندگی میکنم اون ادرسی که مریم جون داد رو به جرات میتونم بگم که اگه بخری سود رو سوده برات اگه خواستی من اپارتمان دارم به غیر از خونه خودم میتونم بهت نشون بدم
فروش چای کاملا ارگانیک بدون افزودنی برای خرید چای ایرانی به ای دی teasaray@ مراجعه نمایید
مامان امیر علی جون قیمت منطقه نوساز از متری 1800هست به بالا شما اگه خواستی برا من پیغام دوستی بفرست تا با هم در تماس باشیم ولی رشدش ازتهران خیلی بهتره و زودتر هم به پول میرسید صمن اینکه برای خرید نیازی به دادن پول یکجا نیست و شما مقدازی از پول رو تو سند به فروشنده میدید بعد از اینکه داخل خونه نشستید
فروش چای کاملا ارگانیک بدون افزودنی برای خرید چای ایرانی به ای دی teasaray@ مراجعه نمایید