2777
2789
من دستهایه پارسا رو نگه میدارم و بهش سوپ میدم آخه اصلاً سوپ بدون نمک دوست نداره . اگه این کارو نکنم این پسملی لب به سوپ نمی زنه. اولش گریه میکنه و نمی خوره ولی بعد از چند قاشق آروم میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لام رومی جون
یه سوال؟پارسا جون چقدر بهت وابسته است؟
پریماه منوکلافه کرده. میگه من باید تو روببینم البته اگر حالش خوب باشه والاهمش میگه بغلم کن وبغل هیچ کس حتی پدرش هم نمی مونه. نگران هستم که همینجوری بمونه چون من از اول مهر باید برم مدرسه و باید پیش پرستار بمونه.
سلام به همه مامی های گل
مامان پریماه جون رایان هم زیاد وزنش از نظر من خوب نیست . سر دندون در اوردنش خیلی سختی کشید و کلی اب شد . ضمن اینی که سوپ و بد میخوره و پوره سیب زمینی رو اصلا نمیخوره . وزنش پایان 6 ماهگی 7300 بود .
خوشبختانه رایان با سر کار اومدن من مشکلی نداره و پیش بقیه خیلی خوب مب مونه .
سارا جون خوشحالم که رایان مشکل پریماه رو نداره چون واقعا ادم کلافه می شه. شاید علتش این باشه که من تا اخر خرداد مرخصی بودم و پدرش هم صبح میره سر کار شب مییاد ومن به خاطر گرمای هوا بیرون هم زیاد نمی رم امیدوارم خصوصیت سنش باشه. رایان گل رو ببوس.
رومی جون پارسای گل چطوره؟ امیدوارم سلامت باشه.

راستی فکر نمی کنم یک کم نمک تو سوپش ضرر داشته باشه . اگر هم اصرار داری نمک نریزی می تونی با یکی دو قطره ابلیمو مزه دارش کنی . گناه داره پسملی گلت اینجوری شاید مثل دخمل من بد غذا بشه وبرای خوردن غذا مقاومت کنه. خدا نکنهههههههههههههههه
سلام به مامان هایه گل
مامان پریمایه عزیز پارسایه من هم خیلی به من وابستس هرکجا میرم مثل بچه اردکها دنبالم میاد بدجوری کلافم میکنه اوایل خوشم میومد ولی الان....!!!
البته من هم بدجوری وابستش هستم قرار بود از اول تیر برم سرکار اما به خاطر پارسا نرفتم . در مورد نمک هم تو سوپ درست میگی من خیلی حساس بودم و همش به خاطر این بود که مبادا مثل باباش عادت کنه نمک دون بقل دستش باشه.
سارا جون وبلاگت رو همیشه میبینم این فندق خوشتیپت بدجور دخمل کشه ها.
سلام مامانای گل
پسر من هم 22 آذر 88 بدنیا اومد از ماه 2 تا 5 وزن گیریش خیلی بد بود از ماه 5 که غذای کمکی رو شروع کردم وزن گیریش بهتر شده البته چون اوایل مرتب زیر سینه بود و این من رو نگران کرده بود گاها و خیلی کم شیر خشک میدادم الان هفت کیلو و سیصده و من یک هفته ای میشه اومدم سر کار . بیایید بیشتر صحبت کنیم در خصوص نی نی هامون و در خصوص رفتارهای خودمون با نی نی ها و کتابهایی که میخونیم و .... بحث کنیم
بزرگترین اقیانوس آرام است، پس آرام باش تا بزرگترین باشی.
سلام به همه
من کمتر می تونم بیام نت یا حداقل روزها بین ساعت 12 تا 1 که ساعت ناهارمه . کاش می دونستم شما ها کی می تونید بیاد که منم اون ساعتا بیام .
رومی جووون ممنون که به همون سر می زنی . منم هر وقت میام وبلاگ رایان رو باز میکنم حتما به تو و فندقت سر میزنم و کلی قربون صدقه اش میرم اخه خیلی ماشالله ماچ و بوسه . از طرف من ببوسش . اونم فقط زیر گلوشو .
مامان پریماه عزیز من که گفتم این پسملی دخملی آذر خیلی شیطونن خیلی هم خودخواهن اجازه نمیدن آدم به حاله خودش باشه چه برسه به اینکه بیایم بشینیم پشته کامپیوتر!!!

سلام مریم جون اسمه پسملی گلت چیه؟؟ عکسشو میذاری اینجا ببینمیش؟؟ من هم میخوام بیشتر با مامانها آشنا بشم اما خودم هم دیر به دیر میام البته تو طول هفته هستم و فقط روز هایه جمعه چون خونه نیستم نمی تونم بیام اینجا .

سارا جون من ظهر هستم اومدی تو سایت یه سری به اینجا بزن راستی نی نی تو هم سوپ دوست نداره؟؟؟ نی نی من اصلاً علاقه ای به سوپ نداره...بعضی اوقات می خوام سرم و بزنم به دیوار!
سلام رومی جون امیدوارم پارسا ی عزیز سرحال باشه
نوشته بودی پارسا سوپ نمی خوره که رومی جون فکر می کنم این مشکل خیلی از ماماناست. من با تجربه ای که از بچه ی اولم (علیرضا که الان 5/8سالهاست)دارم می دونم که اگر در دادن غذا به بچه ها اصرار کنیم وعصبی بشیم تاثیر عکس داره اگر باهاش بازی کردی ونخورد بدون که حتما اشتها نداره. می تونی ساعات دادن سوپش رو عوض کنی .مثلا پریماه عصر وشب بهتر سوپ می خوره یا قبل از اینکه سوپ بهش بدی (حدودا دو ساعت) هیچی بهش ندی حتی شیر.
2810