2777
2789
سلام به فرناز جون نیلوفر جون مانی و سارایه عزیز
راستی نیلوفر جان نی نیه من هم دقیقاً 6 آذر به دنیا اومد ساعت 6 بعداظهر...بچه ها بیاین اینجا عکس هایه نی نی هاتون رو بذارین فقط کافیه لینکش رو بذارید ... تو این آدرس که من گذاشتم برین و عکستون رو آپلود کنید و از گزینه ی اول لینکش رو کپی کنید اینجا .من منتظر شما هستم.http://www1.upic.ir/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی مامانای گل اذری
من یه دخمل دارم که 13اذر بدنیا اومده وزن تولدش 2850بود
الان هم زیاد وزن نگرفته واین منو خیلی ناراحت کرده .
وزن الانش 6300هت خودم کارمندم ودخملم شیر خودم رو می خوره وشیر خشک به زور وفرنی وحریره بادوم هم می خوره
ولی نمی دونم چکار کنم که وزنش بیشتر بشه ؟
سلام به همه دوستای خوبم
آرمیتای منم 9 آذر بدنیا اومد ... وزنش موقع تولد 3140 ، قد 50 و دور سرش 36 بود ...
پایان شش ماهگی وزنش 8870 ، قد 69و دور سرش 1/42 سانتی متر بود ...

اون اوایل خیلی بد غذای کمکی را میخورد ولی الان شکر خدا بهتر شده ... شیر خشک و سرلاک را که اصلا بهش نمیدم... فقط شیر خودم را میخوره + غذای کمکی ... اوایل بهش فرنی میدادم ولی بعد حریره بادام ... به تدریج که به مزه حریره بادام عادت کرد سوپ را بهش دادم ... تا هفته پیش هم یه روز سوپ بهش میدام و یه روز حریره بادام...
ولی از این هفته دیگه فقط دارم بهش سوپ میدم ... تقریبا چهار وعده و در هر وعده سعی میکنم تا 10 تا قاشق را بهش بدم ... گاهی که از خوردن امتناع میکنه دیگه بهش نمیدم ...راستی آب سیب را هم از دیروز بهش دادم ... یه خورده بد خورد ولی بهش دادم ....

اکثر بچه ها اوایل توی خوردن غذای کمکی مشکل ایجاد می کنن ولی مامانا باید با صبر و حوصله و سرگرم کردن بچه ها اونا را به خوردن غذا عادت بدهند ...
من برای اینکه آرمیتا غذا بخوره یه قاشق پلاستیکی بچه گونه میدم دستش و هی عادت کرد اونو بکنه توی دهنش و بعد تونستم به راحتی قاشق محتوی غذا را توی دهنش کنم ... خلاصه باید هر ترفندی که بلدید بکار ببرید تا بچه ها غذا بخورن ... ولی یادتون باشه به زور اینکار را نکنید چون لجبازی می کنند و دیگه به راحتی حاضر به خوردن غذا نیستن ...

موفق باشید
سلام به دوستان خوبم مامان آرمیتا مانی هم خوب نمیخوره با هزار ترفند بهش میدم هنوز سوپ شروع نکردم ولی حریره بادام بهش میدم . شما هم حریره بادام کنار نذار چون خیلی خوب و مقوی سعی کن تا 1 سالگی روزی یک بار بهش بدی.میشه به من بگید آبمیوه رو از کی میشه داد. من هنوز شروع نکردم
فرناز جون من دیروز نبودم ... راجع به نی نیت بگو. چند آذر به دینا اومده؟؟؟؟ عسکشششششششش رو هم بذارید.
سلام جیگر طلا تو کمکی بهش سریلاک هم بده حتماً خوشش میاد ... پسر من وقتی 180 روزش تموم شد کمکی رو بهش دادم الان اگه چشمش نزنم 10 کیلو شده. شما هم باید با حوصله بهش بدی.
سلام مامان آرمیتا از تجربیاتتون ممنون.
مانی جون با حرفت موافقم بادام تا یک سالگی برایه نی نی مفیده.
سلام به همه مامانی تنبل آذر ماهی یا تعدادمون کمه یا اینکه تنبلیم من خودم عضو کلوپ دی ماهیها هستم از بس که مامالنای اذرماهی بیی حالن(البته یکیش خودمم)
پانیذ من 30 آذر ماه دقیقآ شب یلدا به دنیا اومده...... اینم عکسش:

http://www.megapic.ir/images/e25jna08xyp2watamr61.jpg
خداوندااز تو برای توانایی و تمایل دوست داشتن متشکرم.عشق هدیه ای است گرانبها از جانب تو.
سلام به مامان پانیذ عکسش رو دیدم خیلی خیلی نازه ... بازم ازش برامون عکس بذار.

مانی جون باز اگه سوالی داشتی بپرس

جیگر طلا جون از سریلاک برنج شروع کن (2 قاشق غذاخوری سریلاک+مقداری آب جوشیده ولرم) بعد از چند هفته سریلاک گندم و در نهایت سریلاک میوه و گندم بعد از چند ماه میتونی سریلاک تکه هایه میوه و خرما و ... رو استفاده کنی.

راستی یه خبر خوبببببببببببببب

نی نیم چهار دست و پا راه میره ... خیلی خوشحالم به ماند که خرابکاریهاش شروع شد!!

این هم یه عکس از امروز صبح از که عمش گرفت.
Megapic.ir
سلام به دوستای عزیز و مهربونم

رومی جونم ماشالله به مانی عزیزمون ... براش اسفند دود کن خانمی...
دوست گلم دکتر آرمی به من گفته بود که یک هفته مونده به پایان هفت ماهگیش آب سیب بهش بدم ... منم دقیقا از اول همین هفته شروع کردم که بهش بدم ... یه خورده آب سیب را بد میخوره .. البته فکر کنم چون سیبش ترش بود یه کمی لب و لوچه اش را جمع میکرد و میخورد !!!
ولی جالبه دیروز داشتیم با پدرش طالبی می خوردیم و اون هم ذل زده بود به ما !! منم یه کمی آب طالبی بهش دادم .. فکر کردم شاید نخوره ولی جالبه وقتی خورد دوباره دهنش را باز کرد که یعنی بازم میخواد ... خلاصه در حد 7-8 قاشق مربا خوری آب طالبی را خورد ... باور کن بازم میخواست ولی به پدرش گفتم که دیگه بهش نده ... چون آب طالبی خیلی شکم را کار میندازه ...
هتفه دیگه که وقت چکاپ ماهیانه اش است میخوام از دکترش راجع به آب طالبی بپرسم که ببینم ایرادی نداره بهش بدم یا نه ... چون ظاهرا آب طالبی را بیشتر از سیب دوست داره ...
بله منم سعی میکنم حریره بادام یا فرنی بادام را هفته ای 2 یا 3 بار در کنار سوپ بهش بدم ...
امروز هم دووعده بهش سوپ دادم هر وعده 20 تا 22 قاشق مربا خوری ماشالله خورد ....
آب جوشیده سرد شده هم خیلی دوست داره ... توی شیشه شیرش کردم و گذاشتم توی یخچال ... تقریبا هر 2 ساعت یکبار بهش آب در حد 3 قاشق مربا خوری بهش میدم ... چون تابتسونه و عطش بچه ها هم مثل بزرگترها زیاد میشه و نمیخوام خدای ناکرده آب بدنش هم کم بشه ... معمولا بعد از هر بار شیر خودم هم بهش آب میدم ... چون شیر مادر از 6 ماهگی به بعد غلظت و چربی اش بیشتر میشه و بچه ها را تشنه میکنه ...
در موردوبلاگ هم خواهش میکنم عزیزم ... لطف داری
2810