2777
2789
عنوان

کاربران آنلاین در کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 10141 بازدید | 235 پست
ممنون برای تمام زحماتتون
به نظر من برای کلوب ها این امکان رو قرار بدید که مدیر کلوب بتونه انتخاب کنه کلوبش عمومی باشه یا خصوصی

مثلا کلوب های فروش می بایستی عمومی باشه چون مدیر کلوب که نمی تونه همه رو دعوت کنه تا بتونن کلوبش رو ببینند و مثلا کلوب ما فقط و فقط برای مامان های دی 90 هست که هممون همدیگه رو ملاقات کردیم و هیچ کاربری مجازی وجود نداره تو بحث هامون ولی خوب بارها دیده شده افراد دیگه هم می یان و می خونن.مثلا نمی دونم کاربر (حیدر) وسط بحث های ما چه می کنه؟؟!!!!!!

خیلی خیلی عالی می کشه که امکان عمومی یا خصوصی کردن کلوب ها باشه
 .عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
مرسی عمو زاهد .الان دیگه خودمون میتونیم انتخاب کنیم کلوبمون خصوصی باشه یا عمومی . واین خیلی خوبه . ود در ضمن از دیروز نا کاربران حاضر با وجود حاضر بودن اون بالا دیده نمیشه و هزار بار باید رفرش کرد تا مشخص بشه کیا حاضرن
دومین نی نی مامان بیصبرانه منتظرتم .الهی به امید تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام آقای زاهد میخوام کنار اسمم این کلمه بیاد

طنین زندگی (مامان امیر محمد)

مامانای فروردین 92 که نی نی شون رو بغل میکنن

مرسی
ثمره ی عشقمان دردومین روز از اولین ماه فصل زیبای بهار پا به این دنیا گذاشت . تا شیرینی زندگیمان را هزار برابرکند.
مامان شوهرم خیلی منو اذیت کرده ومیکنه اما الان شب عیده من بیخیال همه غصه هام بهش زنگیدم وتبریک گفتم البته خیلی تحویلم نگرفت اما مهم نیست خدای مهربونی دارم که هوای همه مونو داره
خدایا شکرت بابت زیبا ترین هدیه ای که بمن دادی
خوب آقای زاهد میشه بگید چرا با کلوپ خصوصی موافقت نمیشود!!!؟؟؟
آیا قبلا کا امکان کلوپ خصوصی بود مشکل خاصی پیش آمد که کلاکلوپ خصوصی برچیده شد؟؟
به نظرم کلوپ نیمه خصوصی دردی دوا نمیکنه
کاربری که کلوپش را نیمه خصوصی میکنه یعنی دلش نمیخواد غیر اعضاء اون کلوپ وارد بشن و بعضا اینو حتی تو اسم کلوپشون هم قید میکنند
ممنون میشم در رابطه با پیشنهادات دوستان در رابطه با خصوصی شدن کامل راهنمایی کنید.
*ملیکه*
+1+2 1392/5/19 2:00 ق.ظ

خوب آقای زاهد میشه بگید چرا با کلوپ خصوصی موافقت نمیشود!!!؟؟؟
آیا قبلا کا امکان کلوپ خصوصی بود مشکل خاصی پیش آمد که کلاکلوپ خصوصی برچیده شد؟؟
به نظرم کلوپ نیمه خصوصی دردی دوا نمیکنه
کاربری که کلوپش را نیمه خصوصی میکنه یعنی دلش نمیخواد غیر اعضاء اون کلوپ وارد بشن و بعضا اینو حتی تو اسم کلوپشون هم قید میکنند
ممنون میشم در رابطه با پیشنهادات دوستان در رابطه با خصوصی شدن کامل راهنمایی کنید
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
2810