2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
پانی جون ممنون بابت معرفی دکتر
رفتم ولی فکر کنم دیگهد روم نشه دوباره برم
از بس که این فسقلی اونجا فضولی کرد
اولش که غریبی و گریه بعد فوری خودمونی شدو ....
این صندلی بچه ها هم از دست پسر ما آسایش نداشتن
اونقدر صندلی ها را جابه ا کرد ....
مینشست رو صندلی بعد دسته های صندلی رو میگرفت و بلند میشد راه میفتد
دیدن اون صحنه خیلی خنده دار بود یه صندلی به پشتش چسبیده (چون با دست دوطرفشو گرفته بود) و همینطور راهع میرفت و یه منزلگاه جدید پیدا میکرد و اسکان میکرد

پیش خانم دکتر هم اوتقدر گریه کرد که هیچی از حرفاش نفهمیدم
فقط فهمیدم داره نصیحتم میکنه ککه فکر خودت باش و از وابستگی این بچه به خودت کمتر کن و....(حرفایی که مادر و مادرشوهرم همیشه میگگن)

شانس اوردم منشی و دکتر هر دو خوش اخلاق بودن

راستی از وقتی به همسرم گفتم که گفتی خانه اسباب بازی یکسال به بالا قبول میکنه هر روز میگه بچه ببر اونجا و خودت کلاسی چیزی ثبت نام کن
راستش قبلا یه بار برده بودم گفته بودن زیر سه سال قبول نمیکنن
الان برنامشون عوض شده؟؟؟
محمد آیین جدیدا مزه ها را یاد گرفته
شیرین شور ترش

به شدتتتتتتتتتت به خیارشور و ترشی واز همه بدتر چاقو!!!! علاقه داره
نمیدونم این سه مورد رو چطور از جلوی چشممش دور کنم

دیشب تا از جلوی شیرینی فروشی رد شدیم
صداش در او.مد شی شی یی نی .....شی شی یی نی .....(یعنی شیرینی )
وحرف خودشم جا گرد

جدیدا باباشو به اسم صدا میکنه

از جملاتی که میگه
تاب تاب عباسی (یه خدا ....میگه بعد اگه.......)
پتتتتت روسسسس تصمیمممممممممممم گرررررررفت (این جمله رو همونطور که توی ختدذه بازار نلفظ میکنن میگه)

کلمات ماشین لباسشویی و تلویزیون و لیموشیرین هم گاهی درست و کامل ادا میکنه

مرتبم که میگه تاشو تاشو (یعنب پاشو)
ای یا (یعنی بیا)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای من انقد پست خوندم قاطی کردم. الان یادمه چن روز پیشا رویا مامان ایلیا یه پست گذاشته بود خوشحال شدم خبر دارمون کردی از خودت. ایشالا صحیح و سالم باشی.
ارشیدا گلی رو ببینین.. خیلی نازو خانوم شده ماشالا. با اون حرف زدناش.. مامانش اسفند یادت نره.
فریناز جون اینکه میگی البته اشتباه تایپیتو تصحیح میکنم دخترا از پسرا تو کلام جلوترن.. درسته و یاد حرف دکترم افتادم که میگفت باید نقاط ضعف (!) بچه ها رو تقویت کرد.مثلا با پسرا بیشتر حرف زد و با دخترا بیشتر منطق کار کرد. انقد از این نصفه نیمه حرف زدن بچه ها لذت میبرم... تاشو!
مهرگان جون خوب زود به زود سر بزن دلمون تنگ میشه برات...
لطفا عکس هم تو تاپیک بزارین.. من قربون صدقه خونم پائین اومده
بچه ها من خیلی میترسم مایا لوس و ننر بار بیاد.. میدونم االان بدترین وقتشونه و زیر سه سال نمیشه خیلی بهشون گیر داد هنوز کوچیکنو... ولی خب خیلی وقتا احساس بدی دارم خصوصا که مامانم میگن من بیشتر لوسش میکنم. (چون سعی میکنم کمتر دعواش کنم) و اونم منو که میبنیه بیشتر خودشو لوس میکنه.. اصلا دیگه مامانمو تحویل نمیگیره.. میگه برو مامان پویا شو!!! البته من با بطن قضیه مشکل دارم یعنی اصولا مامان اصلا نباید عنوان کنه که چرا حالا مامانتو دیدی لوس شدی! ولی خوب کاریش نمیتونم کنم. برای اطلاع الی بگم که من الان خونه مامانم هستم و سر کار هم میرم مایارو مامان از 8 صبح تا 5 عصر نگه میدارن!
مرجان جان من همیشه از خیابون سازمان اب تو اریاشهر خرید میکنم..هم لوازم قنادی هم یک بار مصرف .. اونجا بورسشه. برای تولد سمر میخوای هلو کیتی؟
میدونم یه مغازه هم تو بلوار فردوس هست اگه میخوای نزدیک تره باشه بهت. اما دقیق اسم وادرس نمیدونم
مرسی ملی جونم آره برای تولد سمر میخوام میشه آدرس اونجایی رو که خودت خرید می کنی برام بزاری؟ جاهای دیگه داشتن ولی من با تم هلو کیتی میخوام.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
ادرسش میشه مسیر ماشین رو برگشت از ستارخان به فلکه دوم صادقیه. بعد از رد شدن از خیابون خسرو که تره بار آریاشهر هم اونجاس میپیچی تو خیابون سازمان آب. دیگه تو طول مسیر تا برسی اریاشهر سمت چپ خیابونو نگاه کن. مغازه های لوازم قنادی دوتا دوتا کنار همن.. اگه یکیشون هلو کیتی نداشت اونیکی حتما داره! یه قیمت هم بگیر اول بعد خرید کن. البته اونجا از بقیه مغازه ها ارزون تر میدن.
بچه ها اخر کدوم تاپیک؟؟؟؟؟میرم دوباره باهاتون قهر میکنمااااااااااا؟
این فسقلی های شما هم خیلی سوال میکنن؟؟؟آرشیدا دم به ساعت میگه مامان این چیه؟باهاش چه کار میکنن؟بعضی وقتا سوالایی میکنه که میمونم چی بگم....چند روز پیش یه کاغذ کوچیک قد مورچه از رو زمین پیدا کرده میگه:مامان این چیه؟میگم :کاغذه....میگه کاغذ نیست چیه؟میگم کاغذ کوچیکه.......میگه آشغاله کاغذ نیست...میگم آره مامان آشغاله....میگه باهاش چه کار میکنن؟؟؟؟...........در اخر عصبانی شده میگه گفتم با آشغال کوچیک چه کار می کنن؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
2810