2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام دوست جونیا
دکتر به دخترم پدیا شور داده نمیدونم چه جوری بدم بخوره مثل سرلا ک سفت باشه یا ابکی....تو وزن گیری بچه تاثیر داره؟؟؟
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر مایا هم پدیاشور پیشنهاد کرده بود من نخریدم ولی گفته بود باه هر غلظتی و با هر مایعی از جمله شیر و ماست هم میتونی مخلوط کنی و بدی.
فریناز دکتر روانشناس منم میگه باید رو قسمتی از مغز بچه ها که به طور طبیعی کم کارترن کار کرد و تشویق به فعالیت کرد.
مثلا همین قوه تکلم رو تو پسر بچه ها ویا قوه منطق و تخیل رو تو دخترا.
منم سعی میکنم بازیای خیلی معمولی با اشیای اطراف برای مایا اجرا کنم مث ماگنولیا جون. مایا الان دیگه با دیدن هر اسباب بازی یا اشائی که از قبل دیده میشناسه و سعی میکنه ازشون اونطور که باید استفاده کنه. مثلا با تلفن و عروسک ادای حرف زدن دراره یا دایپر بیاره برای عروسکا که عوض کنه. تو اشپزخونه میزارم یه کارایی کنه (البته تا وقتی که خیلی نره رو اعصابم) مثلا سیپ زمینی پخته و تخم مرغ پخته میدم پوست بکنه پوستا تو یه ظرف مواد سالاد تو یه ظرف دیگه. این وسط یه عالمه سیب زمینی پخته میخوره که در حالت عادی اصلا نمیخوره.
البته یه اختلافایی بین پسرا و دخترا هست که نمیشه نادیده گرفت و همه هم میدونیم. ولی مهم اینه که بازی کنن و این میون آموزش هم ببینن. (دارم جلو خودمو میگیرم امشب شب حرف زدنمه دوباره)
کاش منم جوفراستو میدیدم. آسیه جون اگه میدونی ساعت برنامه شو بهم بگو لطفا.
فریناز جان من از این شرکتای وابسته به بهزیستی پرستار گرفتم ... پرستار عادی 400 تومن بود که معمولا کار خونه رو هم انجام می دن. البته خود شرکت هم یه مبلغی اضافه می گیره که 40 درصد کل قرارداده . این شرکتا شناسنامه و مدارک پرستارو پیش خودشون نگه می دارن و یه خورده از جاهای دیگه مطمئن ترن.
http://www.womenshealthmag.com/
ساعت کاری رو خودت باید هماهنگ کنی ولی معمولش 9 صبح تا 5 بعداز ظهره ... به جز روزای تعطیل رسمی مثل جمعه ها ... اگه اون روزا بخوان بیان اضافه کاری محسوب می شه ... بستگی به پرستار داره که چه ساعت کاری بتونه بیاد ... خلاصه اینکه خودت اگه با چند نفر مصاحبه کنی دستت میاد که چطوریه ... به نظرم به یه شرکت زنگ بزن و قرار مصاحبه با چندتا پرستار بذار ... خودت سبک و سنگین کن ببین خوشت میاد یا نه .... 48 ساعت هم ازمایشی میان ببینن خوشت میاد یا نه ... می تونی قرارداد رو فسخ کنی و درخواست یه پرستار دیگه بکنی . اما نباید سطح انتظارت زیاد باشه . اونی که سواد و سطح اجتماعیش بهتره خیلی کارا رو انجام نمی ده و انتظارش هم بالاس . اونی که سطح سوادش پایینه بعضی چیزا سرش نمی شه !! شرکتا هم خیلی نظم و ترتیب ندارن و اونجوری که می خوای واست کار نمی کنن و پیش میاد که بعضی از این پرستارا معتاد از آب درمیان. خلاصه حواست باید جمع باشه. پرستار هایا خانم خوبی بود ولی من دیگه نمی تونستم با هایا تو خونه باشم چون نمی ذاشت کارمو انجام بدم و اگه با پرستار می رفت تو اتاق دلم واسش می سوخت چون مثل زندانی بود واسه همین فکر کردم که مهد خیلی بهتره ... اینطوریه دیگه عزیزجون
http://www.womenshealthmag.com/
مرسی لیلی جون من از شرکت ها نمیخوام پرستار بگیرم یه نفر آشناس که بهم معرفی کردن قراره فردا بیاد در مورد حقوقش و اینا صحبت کنم منتها قیمت نداشتم این چند روزا هم تعطیل بود به موسسات زنگ زدم جواب ندادن
دعا کنید بچه ها خانومه خوب باشه ایشالله
راستی لیلی جون یه دوست دیگه ام هم پرستار میگیره گفت 480
سلام مامانا..
از همه دوست جونایی که برام دعا کردید و به فکرم هستید ممنون ... فعلا که منتظریم تا به دنیا بیاد...

مژگان جون یکم این روزهای اخر دارم اذیت میشم چون امیر طه میخواد بعضی اوقات بغلم باشه و من نمی تونم بغلش کنم خیلی کلافه میشم از اول هم مامانم و شوشو خیلی کمکم کردم ..بهرحال تا اینجا خدا خیلی کمکم کرد دعا کن بعد از این مشکل نداشته باشم...

ماتار جون خیلی توخانواده ما مثل تو اعتقاد دارن که من نباید دوباره طبیعی زایمان کنم .. بهرحال برام دعا کن...

زهرا جون انشالله به سلامتی هر وقت دومیشو خواستی باردار بشی
مامان کوچولو به سلامتی انشالله البته بعد به دنیا اومدن نینیت یکم سخته اما کم کم بهتر میشه منم این ماه که باردار نشدم حالاتا ماهای اینده

ملی جون جو فراست تکرارشو 5 شنبه ها ساعت 2 میده

مژگان جان مرکز پایش جاییه که هر شش ماه یکبار میبری پیش روانشناس٫بعضی چیزا رو خودش میگه بعدش تو سولاتو مشکلاتو میگی

راستی بچه ها برا پارا المپیکی ها خیلی دعا کنید واقعا خیلییییییییییی زحمت میکشن که به این مسابقات برن و مدال بیارن.
بابای منم الان اونجاست.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی

سلام
امید وارم همه مامانا و نی نی های گل خوب باشن
امروز ارن واکسن 18 ماهگی داشت اما بد سرما خورده نبردمش مشکلی نداره؟
یاس نقره ای خدا کنه پدر شما هم مدال بیاره بیای خبرشو بدی بهمون
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند
مرسی مژگان جون. خودم که اونموقع سرکارم ولی میگم برام ضبط کنن ببینم.
ریحانه جون منتظر خبرای خوب هستیم ایشالا به سلامتی فارغ شی.
یاس جان ایشالا پدرت موفق میشه. چه رشته ای؟
منم متوجه نشدم مرکز پایش چه جور جائیه! یعنی دولتیه؟ وابسته به مرکز بهداشته؟ آخه ندیدم تابلویی چیزی.
مونا جون کار خوبی کردی این واکسن حساسه حتما صبر کن ارن جونم خوب خوب شه بعد ببرش برای واکسن. منم یه 5 روزی دیرتر زدم واکسن مایارو.