سلااااااااااااااااااااااااااااااام
سمانه جون رسیدن بخیر خیلی با حال بود سایتی که معرفی کردی
مرسی ترانه جون نه بابا ملی ناراحت بشه؟ اصلاً حالا بیشتر باهامون باشی به اخلاقای بچه ها آشنا میشی مثلاً همین ملی هم بلا هم شوخ هم انرژی مثبت منتها اینجا چون آدم تایپ میکنه نمیتونه لحنش رو هم بذاره ولی رفته رفته که بیشتر همدیگه رو میشناسه و میبینه متوجه میشه که منظور ش چی بوده. گلم خیلی خوشحالم که دوستی مثل تو به جمعمون اضافه شده فکر میکنم بتونیم دوستای خوبی برا هم باشیم
مرسی سعیده والله من خودم دنبال یه مشاور دیگه هستم منتها از ترس شوهرم و بچه ها صدام در نمیاد که میگن حساسیت به خرج نده . واقعیتش اگه برسام باهوش باشه هم من نمیخوام به بچه ام برچسب باهوش بودن بزنم چون میدونم که در آینده مشکل براش ایجاد میشه هم از لحاظ فشار های اطرافیان هم از جهت سرخورده شدن خودش
وای انیس خدا نکشتت
برسام هم تا کاغذ خودکار میبینه میگه نی نی بعد خودش 2تا نقطه میذاره یعنی چشم چشم بعد اونورتره صفحه خط خطی میکنه یعنی دو ابرو ولی بقیه رو دیگه قاطی پاتی هی دایره میکشه
ماشالله النا جونم خوش خوراکه انیس جون عمه خدا بیامرز منم این چیزایی که میگی رو دوس داشت
ملی جون آی گفتی برسام هم بعضی موقع ها آی لج منو در میاره ولی ماشالله بزنم به تخته روم بدیوار چشم حسود کور هزار ماشالله ... غذا خوردنش خیلی عالی شده خیلی میخوره فقط نمیدونم چی کارشون میکنه یه ذره جون نمیگیره
بچه ها برسام همه ی دیوارامونو خط خطی کرده جواب صاب خونه رو چی میخوام بدم
الهی بمیرم واسه سمر نازم وای دلم ریش شد ماتار جون ولی یه چیزی بگم فکر کنم بچه ها یا خیلی صبورن یا درد حالیشون نیس منم چند بار دیدم بریام ناخنش یه گوشش کنده شده خون اومده ولی برسام اصلاً یا به روی خودش نیاورده یا اصلاً متوجه نشده