2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان فندق حالت چطوره من یکی دو روزه خیلی حالم بد شد اما الان از نظر حالتد تهوع بهنرم اما خیلی بی حال شدم خوب مادر شدن که یه این راحتی نیست فکر میکنم هر چی هودمونو مشغول تر کنیم کمتر حالت تهوع میگیریم
سلام دوستان .
آخرین دوره ام 15 خرداد بود .سر موعد 5-7 روز تقریبا پریود بودم.فکر کردم مریض شدم اما آز گفت +
سونو واژینال ساک حاملگی نشون داد اما ظاهرا خالیه .....خیلی میترسم آخه بهمن ماه بعد از 8 هفته سقظ شد کورتاژ کردم. اونم بعد از 2 سال نازایی 33 سالمه داره دیر میشه
نگرانم برام دعا کنید
عزیزم، اصلا به دلت نگرانی راه نده که کارو خرابتر میکنه .
همه چی رو بسپار دست خدا،
برا مشخص شدن سلامت نی نی حالا خیلی مونده، بعضیا تازه هفته 13 صدای قلب نی نی و وجودشو میفهمن
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
bobin جان بد به دلت راه نده
پناه ببر به خدا
الان که زوده جنین رو ببینی
سن حاملگی من 17 روز بزرگتر از توه تازه جنین رو دیدن
اونم با سونو واژینال
منم خیلی استرس داشتم که نکنه پوچ باشه
کمی صبر کن دوباره برو
سلام مهراوه جان نیازی به معرفی نیست اومدم اینجا یه سریزنم دلم نیمد نفهمی .......راستی واست پیغام گذاشتم حتما بخونش.....
واسه همه مامانای گل که نی نی یاشون اسفندی میشن دعا میکنم چون منم دو قلوهام اسفندین والان سه سالو 4 ماهشونه...................

امیدوارم همگیتون بارداری های خوب و راحتی داشته باشید قدر این دوران و لحظاتو بدونید........
سلام به همه مامانهای گل
من چند روزی پیش مامانم بودم نتونستم بهتون سر بزنم همگی خوبید؟
چقدر مامان جدید داریم. خوشحالم میشم اگه با هم آشنا بشیم
بچه ها من هفته هفتم هستم ویار هم ندارم.
مهراوه جان خوبی؟
2810