2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662750 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح به خیر
خانومای خونه که الان خوابن هنوز....
تهرانیام که 5 شنبه ها محل کار تعطیله الان دارن به کارای دیگه شون میرسن
به هرحال خوش به حالتون چون من امروزم کار میکنم و خیلی هم سرم شلوغه!
تازه چن روزه نی نی کاملن تشریف اوردن تو شکم آخه شکمم قلمبه شده حسابی ... خیلی ضعف دارم و فک کنم از امروز تا فردا همش بخوابم که یه کم جون بگیرم البته وسطاش یه کم هم میخورم ;)
هر چند تصمیم گرفتم فقط مطالب تون رو بخونم و تو بحثاتون وارد نشم ولی می خواستم بدونم...
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان کجایی؟؟
مهراوه جان خوبی؟؟؟
مهراوه نگرانتم بگو که خوبی؟؟!!!!!!!!!
سلام به همه مامانا
وای شما چقدر دیشب و عصر باهم حرف زدین . آخه من فقط صبح ها از محل کارم آنلاین میشم. توی خونه حوصله سرعت مافوق صوت دایل آپ رو ندارم!!! مرسی از همه مامانایی که به من دلداری دادن منم امیدوارم همه بچه ها جنسیتشون هرچی که باشه سالم و صالح باشن. دیشب رفتم کمد و تختخواب برای سیسمونی دیدم. می دونم خیلی زوده اما مامان بیچاره من همزمان با خرید سیسمونی برای بچه من باید برای خواهرم جهاز بخرن آخه داره عروس می شه. بنابراین قرار شده کم کم خودمون بریم دنبال سیسمونی و فقط مامان خانم رو صدا کنیم برا خرید. تا اونجایی که من می دونم اینجا(کرمان) از بقیه شهرها گرونتره شما توی شهر خودتون قیمتا چطوریه اگه رفتین و قیمت کردین به من خبر بدین. مرسی. تخت گهوارهای که پایینش کشو داره و بهدا باز میشه گهواره تبدیل به میز میشه و پایینش هم تخت نوجوان میشه از 350 تا 400 تومان. کمد هر تیکه حدود 100 تومان. کالسکه با کریر از 360 تومان تا 490 تومان. مارک مامالاو و چیکو بالای 400 تومان بود. بیچاره مامانم!
ندا جون سلام خوبم ممنونم
اگه یه لحظه چشماتون رو ببندید و با خودتون فکر کنید که خدای نکرده شما که این همه فکر خوب برای نی نی تون کردید، کی سونو برید، کجا زایمان کنید، کی سیسمونی بخرید، کی به دنیا می یاد، عید کنارتونه پس باید تو خونه بمونید... بخواهید از دل‌تون بکشیدش بیرون... می تونید احساس الان منو بفهمید ... من تکه هاش رو دیدم که از بدنم دفع شد...
اشکام قطع نمی شه...
می دونید نی نیم سفت مامانشو چسبیده بود نمی دونم چرا قلبش نزد ولی خونریزی نمی کردم حتی بعد از چهار تا قرص هم خونریزیم شروع نمی شد... با این اوصاف فکر می کنید خوبم... داغونم داغون
فرزانه جان پس چرا من فک میکردم خیلی گرونتر باشه؟؟ به نظرم کرمان خیلی هم گرون نباشه ها...
البته من هنوز دنبال این چیزا نرفتم مامانم ولی داره اطلاعات جمع میکنه
سپیده عزیزم انقد غصه میخوری برات اصلن خوب نیست به این فک کن که اگه این بچه به دنیا میومد با یه نقص مثلن بیماری قلبی اونوقت تا آخر عمرش باید عذاب میکشید. من یکی از فامیلای نزدیکم این مشکلو داره این بچه تا الان که بیستو خورده ای سنشه حداقل 4 بار جراحی قلب باز کرده هر بار که میبرنش اطاق عمل چن سال بزرگتر شده و به خانواده وابسته تر میدونی چقد عذابه که مامانش هر بار خودشو آماده میکنه بچه ش دیگه زنده از اطاق عمل بیرون نیاد؟؟؟
پس خواهش میکنم انقد خودتو اذیت نکن حتمن به صلاحش بوده که این اتفاق براش افتاده. ایشالا هرچه زودتر یه نی نی سالم خدا بهت میده عزیزم.
منم نگران شدم مهراوه خبری ازت نیست.
قربونت برم عزیزم. ناراحت نباش میدونم سخته ولی دعا میکنم خدا زود زود یه نی نی ناز و سالم بهت بده گلم.

من خیلیهارو میشناسم که ازاین بدترشو تجربه کردن. یه خانمی بچه اش تو هفته 39 تو دلش مرد و طبیعی زایمان کرد خیلی واسش سخت بود.

امیدت به خدا باشه . بازم سر بزن و مارو از احوالت باخبر کن.
ملی عزیزم می دونم که اینها رو برای دلداری من می گید می دونم که هر چیزی حکمتی داره ولی یه لحظه به جمله هایی که می گی فکر کن
فکر کن خدای نکرده زبونم لال الان بری سونو و یک چنین خبر وحشتناکی رو هم به خودت بدن... جون نی نی هاتون یه لحظه چشماتون رو ببندید و اون لحظه رو تصور کنید... حالا حال منو می فهمید...
چقدر دوستش داری
اونوقت چقدر منطق داری همون قدر که امکان داشت بچه سالمی نباشه امکان داشت یه نی نی خوشگل و سالم باشه نه...
خدایا... مصلحتت رو شکر... برای همتون آرزوی سلامتی دارم و ازتون می خوام که برام دعا کنید تا آبان ماه که قراره دوباره اقدام کنم بیام و با یه خبر خوش، از تجربیات تون استفاده کنم ...
سلام سپیده جون...اینقد خودتو ناراحت نکن..بعدی ایشالا.میدونم سخته خیلی هم سخته اما اینم بدون هیچ کاره خدا بی حکمت نیست به این فکر کن شاید اگه میموند با مشکله دیگه به دنیا میومد پس خدا جلو اومدنشو گرفت.میدونی که اکثر سقطا بخاطر ناهنجاریهای کروموزومی هسن...شما که باردار میشی ایشالا 3 ماهه دیگه 1 دیگه..امیدتو از دس نده
سپیده جون غصه نخور هیچ وقت در صلاح خدا شک نکن... قربونت بشم من خودم خواهر بزرگم 2بار حاملگی نا موفق داشت بیماری هایی که هیچ زن بارداری احتمال نداشت بگیره .. پس غصه نخور خدارو شکر کن حداقل بچه دار شدی یعنی اینکه تو و همسرت برای بچه دار شدن مشکلی نداری ...چون بعضی از زن و شوهر ها حتی امید به بچه دار شدن ندارن...

فقط توکل به خدا کن...و بادت باشه خدا بد بندشو نمی خواد...مراقب خودت باش