2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662750 بازدید | 13977 پست
خانواده طبق خواب شوشو میگن ولی مادر شوهرم میگه نمیشه به خواب تکیه کرد.....من تا الان 1- 2 کیلو اضافه کردم.......ولی صورتم خوشگل شده........سرحال و قبراق هم هستم.....بتام بالا بود ولی....من سیکلام 29 روزس...روز 35 سیکل بتا 2800 بود......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه خودم و شوشو و مامانم اینا اصلا فرق نداره....هر چی شد دست خدا درد نکنه .......ورم ندارم و ویارم ندارم......تا چند هفته پیش فکر میکردم دختره فقط به دختر فکر میکردم ولی الان شک دارم ...نمی دونم چرا.........شاید دختر و شاید پسر باشه........
آره بتام بالا بود....نی نی گلو سفت چسبیده بود به شکمم فکر کنم......من 2 روز به پری لکه بینی لانه گزینی داشتم و 5-6 روز بعدش بی بی سریع مثبت شد و بتا بالا رفت....تو دخترا میگن بتا سریع بالا میره...البته قانون نیست ...تو همیت سایت کسایی بودن با بتا خیلی کم دختر و با بتا خیلی بالاتر از من پسر داشتن........
من 3 روز قبلش بی بی خط کمرنگ داد تا روزی که باید پریود میشدم خطه دوم پررنگتر شد.اما دو روز مونده به پری آز خونم 11 و مشکوک بود.بخاطر همین صبر کردم تا خوب بره بالا بعد آز مجدد دادم..سالم باشن ایشالا هر چی خدا بده برکته
نمیشه حدس زد نگین جان این چیزا یعنی ورم و شکل و قیافه و ویار و.....جنبه علمی نداره....جنسیت دست اون بالاییه.....کسایی که میرن تعیین جنسیت یه جورایی الکیه............من کسی رو میشناسم که دختر داره واسه نینی دوم رفت تعیین جنسیت..کلی هزینه کرد که نینی پسر بشه...6 ماه برنامه غذایی سخت رو رعایت کرد ...واژنشو قلیایی کرد یعنی با جوش شیرین شست و شو می داد.....روزهای نزدیک به تخمک گزاری فقط نزدیکی میکرد و.......تو بارداری هم از ظاهرش فکر می کردی پسر داره...مخصوصا اینکه لکه بینی داشت ولی فهمید که دختره.......