2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان انشالا همه چیز به خوبی پیش میره.........منم تصمیم گرفتم مثبت فکر کنم و افکار مزاحم و شیطانی رو از خودم دور کنم.....من تو کتاب خوندم اگه هفته 8 همه چیز نی نی نرمال باشه 95 درصذ حاملگی با موفقیت به انجام میرسه......منم 100 درصد شامل اون 95 درصد هستم.......همه مون اینطور هستیم دلیل نداره ذهنم رو مشغول استثناها بکنم.........انشالا همه نی نی تپل و سالم به دنیا میاریم......انشالا....
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
من یکم شکمم بزرگ شده....دیشب افطاری دعوت بودم چند نفر متوجه شدن........یه کوچولو شکم دارم......من تا الان نزدیک 1.5 کیلو اضافه کردم.....تا هفته 8 وزن کم کردم....ولی الان از 53.5 کیلو تقریبا 55.5 شدم.....خدا رو شکر چاق نیستم .........شما چی؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام و صبح به خیر
من دیروز عصر دکتر بودم هر چی به نوبتم نزدیک میشد دلم بیشتر تاپ و توپ میکرد واااااااااایییییییییییی وقتی نی نیمو نشون داد داشتم از خوشحالی بال در می اوردم و جلو دکی کنترلمو از دست دادم و قربون صدقش رفتم اولش خواب بود دکتر یه کم دستگاهو جا به جا کرد بعد مثل کسی که بپره باسنشو اورد بالا و با پا یه ضربه زد تصور کنید من چه حالی داشتم بعد هم که باید واسه اندازه گیری طول سرویکس اب میخوردم .10 تا لیوانم بیشتر خوردم و ازش خواهش کردم تو سونوی بعد شوهرمم بیاد تو .واسه با باشم مدام دست و پا میزد خدا رو شکر طول سرویکسم بلند تر شده بود و فعلا نیازی به سرکلاژ نبود و نی نیمم بر خلاف تصورم 12 هفته بود به جای 11 هفته و با پریم تقریبا هماهنگ شده بود خدا رو بی نهایت شکر
پس تیکرشم باید عوض کنم این تیکر جدیدشه
Megapic.ir
الی جون بهترین کار رو میکنی اگه مثبت فکر کنیم برامون خوبیا اتفاق میفته من شکمم کمی بزرگ شده ولی نزدیک 2 کیلو وزن کم کردم. اگه اشتباه نکنم نی نیت 11 هفته بود پس تیکر قبلی من در مورد تو صدق میکنه
الهام جان ممنون ازتیکری که برام گذاشتی
انشاله توی همه مراحل نی نی ات خوب و سرحال باشه و ما خوشحالیتو ببینیم

مامان فندق بحث سخت بودن نیست اصلا
باورت میشه اوارد gmail هم که میشم اصلا هیچکدوم از ایمیلهایم باز نمیشه
تو شرکت که اوضاع اینه
تو خونه هم جدا از سرعت خیلی پایین موقع باز کردن ایمیل همش پیغام خطا می اومد
بازم ایمیلتونو چک کنید .مطمئنم فرستادم اگه به دست فرزانه جونم نرسیده که یکاریش بکنم
سلام به همه نی نی ها و ماماناشون
مهراوه جان صبح ایمیلتو دیدم دستت درد نکنه خیلی کامل بود منم برات یه ایمیل فرستادم.
مامان فندق جون و ندا جون من همین امروز فایل رو براتون ایمیل میکنم.
ایرنا جان خوش اومدی.
من دیروز بالاخره دلم رو زدم به دریا و برای دفعه دوم توی مدت بارداریم رفتم سونو. وااااااااای که چقدر بچه ام بزرگ شده بود تمام اون چند دقیقه ای که داشت سونو میشد مدام تکون می خورد و بالا و پایین می پرید دکتر گفت خیلی شیطونه!!!! خدا به دادم برسه آخه من خودم خیلی آرومم نی نی به باباش رفته!!!!!!
سلام فرزانه جان
خدا خیرت بده مونده بودم چکار کنم
از طرفی به دوستان قول داده بودم و ازطرفی هر چی تلاش میکردم ایمیلهام باز نمیشد
حجم فایلها هم زیاد بود (تو ی کامپیوترم داشتم)با اون سرعت ذغال سنگی اینترنت dial up هم که نمیشد فایلها را دوباره attach کرد
واقعا دستت درد نکنه
فرزانه جان تا حالا همش دوبار رفتی وسونو
من که 4 بار رفتم سه بارش برای دیدن جنین که بالاخره بار سوم دیده شد
ویکبارم سونوی nt
به خاطر همین که زیاد رفتم دیگه جرات ندارم بازم برم سونو میدونم این دفعه برم احتمال تشخیص جنسیتش زیاده
ازطرفی هم خیلی دوست دارم دوباره نی نی مو ببینم

راستی کسی ازشما میدونه سونوی کنترل بارداری بعدی کی باشه خوبه
دکتر من که گفته بود ماه پنچم
تا دوماه دیگه من طاقت نمیارم!!!!!
توصیه به همه مامانها:
این تایپیک خیل جالب را هم ببینید
من تا حالا تا صفحه 10 خوندم
حتما بخونید و در موردش تو این تایپیک صحبت کنیم
عنوانشو نمیگن تا خودتون بخونید:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=6474&PageNumber=12