2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش توی یه تایپیک توهمین نی نی سایت اونقدر در مورد زایمان طبیعی خوندم که تصمیم گرفتم تا جایی که امکانش هست فکر طبیعی باشم
این تایپیک
توصیه میکنم همه طرفدارن زایمان طبیعی بخونن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=27795
سلام بچه ها.
من یه سوال داشتم. مگه بارداری 40 هفته نیست. و 9 ضربدر 4 میشه 36. پس 4 هفته بقیه اش چی میشه؟ مثلا من الان 13 هفته و 3 روزه. ولی نمیدونم در چه ماهی هستم. روند بارداری به چه صورت محاسبه میشه/؟
ممنون میشم اگه بدونین کمکم کنین
سعیده جون بارداری رو براساس هفته می شمرن یعنی 40 هفته باید تموم بشه اما ماه بارداری رو طبق عدد ماه می گن مثلا من که آخرین پریم 11 خرداد بوده هر یازدهم به یازدهم ماهم عوض می شه.
ضمنا هر 14 هفته یه سه ماه رو رد می کنی یعنی وقتی وارد هفته 14 شدی می گن وارد سه ماهه دوم بارداریت شدی...
بچه ها راستی سونوگرافی بیمارستان مهر دکتر الماسی هم خیلی معروفه... خیلی ازش تعریف می کنن. می گن دستگاه سونوش با همه جا فرق می کنه...
ضمنا سونو گرافی دکتر فریور فرزانه هم همینطور که نزدیک پارک ساعیه...
ولی دکتر الماسی اگه الان زنگ بزنی وقت بگیری برای دو ماه دیگه وقت می ده منکه می خوام از الان وقت بگیرم واسه وسطای مهر که هفته 20 می شیم اگه خدا بخواد...
شماره بیمارستان مهر 88982000 فقط قیمت سونوش 35000 تومنه ولی می ارزه چون میگن همه چیز جنین رو اندازه می زنه... مهره های ستون فقرات رو می شمره... بند بند انگشت و .....