2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلاطم جان ممنون از دعوتت به کلوپ
برات تو کلوپ یادداشت گذاشتم
در ضمن ممنون از نظر لطفت دیگه با این حرفا خجالتمون نده
کلوپ خصوصی هم خیل خوبه تنها مشکلی که با کلوپ دارم اینه که دو ساعت باید این جا و اونجا کلیک کنیم تا یادداشتهای دوستانرا بخونیم
و خوبی تایپیک اینه که راحته
میبینید هنوز هیچچی نشده چقدر تنبل شدم!!!!
چشمککککککککککککککک
تلاطم جان اولین روز آخرین پریت کی بوده؟فکر کنم دقیقا هم زمان هستیم...من 11 خرداد بوده....دکتر 12 مرداد برای اولین سونو بهم داده....من هنوز حبه انگورو ندیدم و صدا قلبشو نشنیدم.....سونو معمولی بود یا واژینال؟
منم خدا رو شکر تا حالا خوب بودم ویار و تورم و حالت تهوع هم نداشتم.....فقط من چند سال مشکل کمر درد دارم می ترسم تو ماه های آخر اذیتم کنه...آخه من دانشجوام......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام به دوستای خوبم.
مهراوه جون در مورد دستگاه تصفیه بگم که ما هم گرفتیم البته با کلی تحقیق می گن نیترات رو هم می گیره. ضمنا املاح آب رو اونایی که مفیده نیگه می داره بقیه رو تفکیک می کنه آخه 6 مرحله تصفیه داره . به نظر من که بهتره چون آب معدنی که میگن اصلا برای زن حامله خوب نیست. چون یکسری املاح مفید رو نداره ضمنا اکثر مغازه ها آب معدنیشون رو بیرون مغازه می زارن که می گن همین مسئله خودش مشکل زاست.

راستی الی جون فکر می کنم دقیقا همزمان هستیم آخه منم تاریخ آخرین پریم 11 خرداد بوده.
مامان فندق جان من هنو‍ آب لوله کشی مصرف میکنم
اصلا اهل استفاده از بطریهای اب معدی نیستم
تلویزیون هم که ماشالله به جایی اینکه فکر سلامت مردم باشه اعلام میکنه نیترات آب لوله کشی در حد استانداره و....خانم وزیر رو محکوم میکنن که چرا بین مردم دلهره و استرس وارد کرد

میشه در مورد دستگاه تصفیه تون بیششتر توضیح بدی
اسمش مارکش قیمتش ....
ممنونم
2810