2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
دلام.
من موچولم.
با یوزل مامانم اومدم.
دکتل به مامانی گفته من 31 بهمن از تو شیمک مامانی میام بیلون.
ولی وختی مامانی ام خواب بودش لفتم تو یه دفتل که لوز هالو می نویسه دیدم ماه بهمن 30 لوزه.
شما نمیدونین من کی میام بیلون.
آخه 31 بهمن ندالیم:(
اینو از یه سایت کپی می کنم
http://www.khabaronline.ir/news-76480.aspx

وزیر بهداشت مصرف این آب را برای بانوان باردار و کودکان مضر دانسته ،این آب برای دیگر افراد مضر نیست ؟
آب با نیترات بالا در دستگاه گردش خون کودک تاثیر می‌گذارد و سلامت وی را به خطر می‌اندازد. اما بررسی‌ها تاکنون نشان داده که این آبها برای سلامت عموم مشکلی ایجاد نکرده‌اند .بانوان باردار هم ازیقینا بعد ازمصرف آب با نیترات بالا دچار مشکل خواهند شد . این ها همان مطالبی است که وزیر بهداشت هم در مورد آن صحبت کرده است . اما به طور کلی برای افراد عادی هم مشکلاتی به وجود خواهد آورد که بعد از ماه ها مشخص می شود وشاید افراد به صورت عادی متوجه این مطلب نشوند . این فلزات با جوشاندن آب هم از بین نخواهند رفت و تنها میکروب ها،قارچ ها و ویروس ها از این طریق از بین می روند .

تاثیر فلزات در دراز مدت بر روی بدن انسان چیست ؟
بیماری هایی چون سرطان و کم خونی از جمله بیماریهایی هستند که با مصرف آب به صورت بلند مدت بروز پیدا خواهد کرد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
اول می خوام بهتون تبریک بگم هورااااااااااااااااااااااااا
منم دقیقا پارسال همین موقع ها بود که متوجه شدم باردارم یادش بخیر روزای خیلی خوبی بود دنیا برام رنگ تازه ای پیدا کرده بود خوش به حال ما خانوما به نظر من هیچ مردی در طول زنگیش اینقدر خوش بحالش نمی شه وقتی پارسام 5 ماهه شد و من اولین تکون خوردناش رو احساس کردم برای اولین بار به زن بودن خودم افتخار کردم دوران بارداریم با تمام شیرینی هاش گذشت و بعد از 9 ماه انتظار خدا دوباره عظمت خودش رو به من و همسرم نشون داد با تمام وجود عاشق موجودی شده بودیم که حتی باز نگه داشتن چشماش براش سخت بود اولین بار که معنی عشق واقعی رو فهمیدم زمانی بود که همسرم حاضر نشده بود پسرمون رو ببینه و چشم انتظار اومدن من بود و دومین بار که عشق رو درک کردم زمانی بود که پارسا پسرم رو دیدم اینقدر محو صورتش شده بودم که دردام یادم رفته بود خلاصه بگم روزای خیلی قشنگی بود که نمی شه با کلمات قشنگیشون رو نشون داد.
از ته قلبم براتون ارزو می کنم سالم باشین هم خودتون هم نینی هاتون دوستون دارم .
ضمنا پسر من 6 اسفند 88 بدنیا اومد و الان 5 ماهه شده و کلی خوردنی .
سلام سعیده جان
به جمع ما خوش اومدی
ممنون از مطلیبی که گذاشتی ا
این دغدغه همه ما شده
سعیده جان من فکر میکنم شماهم همون بهمن ماه نی نی تونو به دنیا میارید
خیلی از خانمهای این تایپیک هم این احتمال رو میدن
از جمله خود من !!
امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی
من باز هم اومدم انگار فقط همه میان سر میزنن و میرن
به هر حال من خدا را شکر من بهترم لکه هاک تقریبا هر روز به یکی رسیده ولی هنوز سر کار هم میام و استراحت میکنم و خیلی این ور اون ور نمیرم
خوشحالم که داره تعدامون زیاد میشه
بچه ها سعی کنید آبهای معدنی که تائید شدن را بخورید
با زهم بیایید و از خودتون بنویسید
راستی من تصمیم گرفتم مانتو شلوار بخرم آخه دیگه دارم چاق میشم
فکر کنم خوش بگذره همیشه آرزوی خریدن لباس بارداری را داشتم
مهراوه جان من تو همون سایت که آدرسشو دادم دیدم که نوشته بود آب مناطق جنوب و غرب تهران برای خانم های باردار و کودکان قابل شرب نیست.
امیدوارم توی اون مناطق نباشی و مشکلی برای هیچ کس پیش نیاد.
موفق باشی
مهراوه جان من 5 واحد دیگه هنوز دارم...کارای تزم هم باید شروع کنم از تابستان....من ساکن اصفهانم ....3 روز تهران بودم و غرب تهران هم بودم آب هم فراوان خوردم با 3 روز که مشکلی پیش نمیاد؟شما که ساکن تهران هستین دیگه نخورین...
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سعیده جان الی جان خوبید
متاسفانه من ساکن غرب تهرانم و خیلیییییییی تا حالا آب خوردم

راستی به نظر شما دستگاه تصفیه بخریم به صرفه تره یا از آب معدنی استفاده کنیم
اگر این قضیه حالا حالا ادامه داشته باشه دستگاه تصفیه باید بهتر باشه
خب باید ببینی دستگاه تصفیه نیترات رو از بین می بره یا نه. اگه جواب مثبت باشه به نظر من حتما می ارزه. چون برای کودکان هم مضره.
ولی با جوشیدن متاسفانه از بین نمیرن.
نمیدونم چرا ما دهه شصتی ها نسل سوخته که هیچی نسل جزغاله هستیم. اینم از مادر شدنمون:(
راستی شما چند سالتونه. من متولد خرداد 62 هستم
بچه ها من میگم در مورد مشکلاتمون حرف بزنیم. منظورم مشکلات بارداری و روش حل اونهاست. شاید در مورد خیلی مسائل مشترک باشیم و اینطوری می تونیم به هم کمک کنیم
مثلا من تیروئید داشتن و نمیدونستم مهمه و یه بارداری ناموفق داشتم. و الات تحت نظر هستم.
شما آزمایش تیروئید که دادین حتما اگه نه حتما برین چون باعث سقط جنین میشه. اگر هم بمونه احتمال بچه عقب افتاده رو داره.
راستی شما ورم دارین؟
من پام ورم کرده. پیش دکتر فشار خون میرم. روزانه اسپرین می خورم
دکتر واسه من تاریخ زده 21 اسفند ماه..فکر میکنم الان توی هفته 7 باشم ... اصلا ویار ندارم و بدون مشکل هستم خدارو شکررررررررررررررررررر.. فقط گاهی وقتها تخمدونهام درد میگیره که دکی گفت طبیعیه ... قلب نینیم هم تشکیل شده و هزاران بار شکر که ضربان هم داره ..الهی قربونششششششششششش برم این حبه انگورو!!!
2810