2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.
منم بالاخره دیروز رفتم دکتر. گفت بهتره سونو واژینال بدی همونجا هم خودش سونو گرفت. نی نی دیده شد قلبشم داشت می زد. ولی صدای قلبش رو نشنیدم... فکر کنم با سونو واژینال صدا شنیده نمی شه. ولی ضربانش رو بهم نشون داد. گفت همه چی خوبه و سن جنین رو 6 هفته و 4 روز تخمین زد. البته من فکر می کنم تو هفته هفتم هستم...
بچه ها من حالت تهوع خیلی شدیدی دارم اصلا خوب نیستم. امیدوارم هیچکدوم حال منو نداشته باشید...
مبارکه مامام فندق
در مورد حالت تهوع امیدوارم اینطور نمونی
منم گاهی کمی احساس تهوع پیدا میکنم اما با خوردن غذا و سرگرم کردن خودم بهتر میشم
من یکی دو هفته است به شدددددددددددددددت سرفه میکنم تا حدی که گاهی بی حال میشم
همش فکر میکنم همه الان کلمو میخوان بکنن
اما همه اطرافیانم(چه اونا که میدونن نی نی دارم چه اونا که نمیدونن)دلشون به حالم خیلی میسوزه

البته سرفه به نظرم بهتر و قابل تحمل تر از حالت تهوعه
مامان فندق سر کار چه میکنی؟
سلام مامانا ی گل..
همونطورکه قبلا گفتم نینی منم ایشالله 21 اسفند به دنیا میاد..و روز یکشنبه 27 تیر هم واسم سونو زده که ساک حاملگی دیده بشه ایشاللللللللللللللللللله!!! اصلا ویار ندارم ... و نگران تا نینیم رو ببینم..واسم دعا کنید..
من نمیدونم شماها چه موقع میاید و میحرفید..کاش یه زمان مشخص بود و همه میومدیم و از تجربیات هم استفاده میکردیم!!
راستشو بخواهید من از دکترم نپرسیدم ،ولی خیلی وقت پیش شنیده بودم که اگه فقط روزی چند ساعت برا بچه قرآن بذاری و بعد به دنیا اومدنش هم همینطور،بچه حافظ قرآن میشه ،چون اولین کلماتی که تو ذهنش نقش بسته آیه های قرآنه.
قبلا میگفتن واکمن،که مطمئنم ضرر نداره ، ولی بعید میدونم mp4 و قرآن دیجیتالی ضرر داشته باشه،آخه مثل مبایل سیگنال نداره.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
راستی یادم رفت که بگم مهراوه جان،قرآن دیجیتالی من تقریبا 10 ساعت مداوم شارژ داره ،که تو 10 ساعت تقریبا 10 جزئ قرآن خونده میشه.
منم موافقم که سعی کنیم بین یه ساعتای خاصی بیایم،
انشا ا... اونایی که هنوز صدای قلب ناز نی نی شون رو نشنیدن ،زودتر این صدای دلنواز رو بشنون.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
تلاطم جان انشالله به سلامتی بارداری خوبی داشته باشی
یاس نقره ای ممنون از توضیحاتت
میتونم بپرسم قران دیجیتال هدیه اش (مبلغش) چقدره؟
من توی نمایشگاه دیدم اما نمیدنم هوب نگرفتم
سلام بچه ها..چه تاپیک خوبی.....من هفته پیش فهمیدم باردارم.....شروع آخرین پری 11 خرداد بود...یعنی الان هفته 6 تمام شده.....دکتر واسه 20 روز دیگه نوبت اولین سونو داده....خدا رو شکر تا الان مشکل خاصی نداشتم...............ما همه اسفند ماه نی نی دار می شیم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جان مبارک باشه
خوش اومدی به جمع ما
وارد بخش ابزارها از همین سایت میتونی بشی تا تاریخ احتمالی زایمانتو ببینی

الی جان امیدوارم نگرانت نکنم با این حرف اما گاهی(و برای برخی ها) ویارها ی بارداری بعد از ماه دوم به بعد شروع میشه
اینو گفتم که آمادگیهر ویاری رو داشته باشی
انشالله باردای راحت و خوبی داشته باشی
خیلی دوست دارم صدای قلبشو زود بشنوم ...نمی دونم چرا استرس دارم....مامانا شما بتا آز خونتون چند بود؟بعد از چند روز تاخیر پری؟من بعد از 4 روز 2818 بود....خوبه؟
خیلی دوست دارم صدای قلبشو زود بشنوم ...نمی دونم چرا استرس دارم....مامانا شما بتا آز خونتون چند بود؟بعد از چند روز تاخیر پری؟من بعد از 4 روز 2818 بود....خوبه؟
2810