2777
2789
عنوان

شوهرم میگه همینم که هستمممممممممممممممممممممم..................

| مشاهده متن کامل بحث + 8371 بازدید | 91 پست
من که سوگلی ام از بس خوب بودم م سعی کن وقتی براتون برنامه ریزی میکنن شرکت کنی ودر نهایت احترام به خواهرش یا هر کی صمیمی تری بگی وای کار داشتم ولی روم نشد نه بهتون بگم بعد 6سال خانواده شوهر من که بهتر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای که این قضیه مادر شوهر و خانواده گرامی شوهر چقدر بده
من باید هر چه زودتر جواب خواستگارم رو بدم ولی این موضوع به شک انداختم که بگم نه
وقتی پسر وابسته است و قرار باشه تو یک خونه البته کاملا مجزا باهاش زندگی کنی نتیجه چی میشه ؟
البته پسر کاملا منطقی و از حرفا و کاراش معلومه ولی مییترسم
نیلو جون هیچ وقت نگو از شوهرم بدم میاد وبدش را نگو ..چون ذهن انسان خیلی زود باوره واین کم کم برات جا می افته وبرات عادی میشه که دوستش نداری ...همیشه دوستش داشته باش وسعی کن احترام بزار ..چون احترامه که احترام میاره ....وقتی تو مدام بهونه بگیری وغر بزنی که خوب معلومه خسته میشه ومیگه همینه که هست .میخواد ازت فرار کنه وهمین چیزهای ساده ات که اتفاقات ومشکلات بزگتر را به وجود میاره .....سعی کن یکم تو خونه شاد باشی ...تر وتمیز باشی.خنده رو باشی ..بهش احترام بزاری ...ناز ونوازشش کنی ..مطمئن باش که اینقدر جلب خودت میشه که ترجیح میده وقتش را تو خونه ودر کنار شما باشه تا همش خونه باباش.....
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
نیلو جان اگه می تونی محل زندگی تون رو عوض کن...اگه موقعیتش رو داری یک شهر دیگه...کمی فاصله بگیری بد نیست در ضمن زیاد هم روی این موضوع تاکید نکن چون مردا لج می کنن و هرچی تو اصرار کنی به دوری اون بیشتر نزدیک می شه...راستی کُرد هستی؟ همسرت چی؟ مردای کُرد خیلی مغرور هستن منم یکیش رو دارم.حرص نخور دست می شه.
از بعضی از آدمها تنها خاطره می ماند و از بعضی های دیگر هم هیچ! خاطره ساختن لیاقت می خواهد!
تجربه به من نشون داده که ابراز مستقیم مخالفت نه تنها اثر نداره بلکه برعکس، اوضاع رو بدتر هم میکنه و شوهر در مقابل آدم موضع میگیره و از خانواده خودش طرفداری میکنه.
با کمی سیاست و زرنگی میشه کارا رو درست کرد.
اولین راهش محبت زیاد به همسره واینکه اصصصصصلا جلو روش از خانواده اش بد نگی.
من خودم هم خانواده شوهرم از اونان که اگه همش یه جا باشن.

ما تهرانیم و خداااااااااااااااااارو شکر که تو یه شهر نیستیم واللا کارم زار بود.

الانش که تهرانیم دو هفته یه بار مارو میکشونن تا تبریز.اونم فقط دو روز آیییییییی حرصم در میاد میگن بیاین!

خواهرا و برادر شوهرم خونه هاشون نزدیک همه و باورتون نمیشه هرر روز خدا باهمن.

از تبریز که برمیگردیم سر یه هفته نشده هی هر روز هر روز زنگ میزنن که کی میاین؟
این اواخر یه بار که طاقت نیاوردم بی احتیاطی کردم و گفتم من اصلا خوشم نمیاد همش بریم. همسرم هم برگشت گفت (به قول معروف) پ ن پ مثل جغد تنها بشینیم؟
حرصم گرفت که نگو ولی به روی خودم نیاوردم.
من برای حل این مسئله شروع کردم تو یه آموزشگاه زبان تدریس میکنم. اینطوری هروقت میگن بیاین زود میگم من که کلاس دارم نمیتونم بیام. از اونجایی هم که میدونم همسرم بدون من نمیره میگم اون خواست بیاد ولی من نمیتونم
2810