2777
2789
عنوان

رهن خانه

311 بازدید | 4 پست
سلام .خونه ای که الان به عنوانه مستاجر هستیم 90 م تک خوابه طبقه اول با حیاط اختصاصی جلوش.4 طبقه تک واحدی هست 12 سال ساخت.کابینت امدی اف و کف پارکت.صاحب خانه و همسایگان ادم های خوبی هستن ما 33 رهن و 120 اجاره دادیم.خرداد میخوای بلند شیم و نزدیک مامانم بریم.ادرس:تهرانپارس.میدان شاهد.بلوار شاهد 216 شرقی کسی خواست برام پیام بذاره
Dokhtaram asheghetaaaaaaaaaaaaaaaaam

رهن خانه در جردن

خیابان جردن در تهران که در منطقه‌ی 1، منطقه‌ی 3 و   قرار دارد، جزو مناطق خوش آب و هوا و شناخته شده در شهر تهران محسوب میشود.

بعد از انقلاب به نام های آفریقا و ماندلا تغییر نام داده است ولی هنوز خیلی ها به همان نام جردن می شناسند.

جردن بعد از گسترش ساخت و ساز، به بافت مدرن و نوساز تغییر کرده است.

خیابان جردن بین دو منطقه 1 و 3 تهران قرار دارد و بدلیل داشتن دسترسی های راحت و تعداد زیادی مراکز خرید و آب و هوای خوب و خنک مورد پسند افراد اعیان نشین تهرانی است.

بسیاری محله جردن را با سفارت‌خانه‌ها، مراکز اداری، برج‌ها و فروشگاه‌های لاکچری آن می‌شناسند. اگر به دنبال رهن خانه در جردن   هستید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش فروش آپارتمان در جردن

جردن در زمان حکومت پهلوی به افتخار ساموئل مارتین جردن، بنیانگذار دبیرستان البرز و مدرسه آمریکایی دخترانه تهران، به این نام خوانده شد. دکتر جردن که در حقوق و همچنین در حکمت و فلسفه به درجه ی دکتری نائل شده بود در سال 1278 از آمریکا به ایران آمد و سال پس از آن به ریاست مدرسه مشغول شد. این معلم و مبلغ مسیحی تا سال 1319 ریاست مدرسه را برعهده داشت و پس از آن به آمریکا بازگشت.

پس از انقلاب نام این خیابان از جردن به آفریقا تغییر یافت و پس از آن نیز برای آخرین بار تا امروز، در آذرماه سال 1393 به نلسون ماندلا تغییر نام داد.

آگهی ملک در تهران

تهران از شهرهای بزرگ ایران است که جمعیت زیادی دارد. خرید و فروش ملک یا خانه و آپارتمان یا زمین یا مغازه در تهران نیز بالا است.

راه های زیادی برای خرید و فروش ملک وجود دارد ولی طی سال های اخیر به دلیل گسترش اینترنت یکی از بهترین راه ها درج و ثبت آگهی ملک در تهران در سایت نیازمندیهای تهران می باشد. در چند سال گذشته دنیای اینترنت محدودتر بود و برای فروش خانه و املاک خود باید در آگهی های روزنامه همشهری ملک خود را آگهی می کردید

تا به فروش رود یا ملک را به مشاور املاک محله خود میسپردید. امروزه می توان با استفاده از سایت هایی که می توان در آن ها درج و ثبت آگهی ملک در تهران انجام داد، به راحتی و در زمان کمتر ملک خود را به فروش برسانید. به دلیل کمبود وقت و گسترده شدن اینترنت و تبلیغات بهترین راه برای فروش فوری خانه مخصوصا در کلان شهر تهران ، ثبت اگهی در سایت های خرید و فروش ملک است.

این آگهی ها به راحتی و بدون صرف زمان زیاد قابل دسترس همه است و بهترین راه تبلیغات ملک شما است.