2777
2789
عنوان

مامان نی نی های متولد ۹۶ بخصوص متولدین بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست
من دخترم به غذا افتاد از شش ماهگی کشت تا غذا بخوره ولی از شیر گرفتم غذا خوردنش خوب شده خداروشکر &nbs ...

ن اونم بگیر قند شیر بالاست دندوناش خراب میشه پسر منم خوب میخوره موندم کجا میرههه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
سلام من پسرم متولد ۹۶ شیرو گرفتم مای بی بی گرفتم فضوله بشدت زبومشم درازه تا ۱۰ میشماره هم جمله ...

ماشا... گل پسر دختر من نه فقط کلمه تنها جمله ای که میگه مامان بیا😂😂😂😂

از پوشک گرفتن حس میکنم سخته البته خودمم تنبلیم میاد 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اتفاقا زیاد خونه نمیمونم.ولی حافطم حس میکنم داره ضعیف میشه فقط چیزهای ک بهشون فک میکنم یا تو ذهنم ...

اینجوری گفتی منم کلا قاطی کردم حق داری خواهر من😂سعی کن پسرت میاد پیشت ریاضیشو باهاش کار کن با دخترت اعداد کار کن بزار ذهن ریاضیت دوباره فعال بشه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اینجوری گفتی منم کلا قاطی کردم حق داری خواهر من😂سعی کن پسرت میاد پیشت ریاضیشو باهاش کار کن با دخترت ...

پسرم کلا تعطیلات فقط میاد.مدرسش شهر دیگس😶دخترم هم هنوز کوچولوهه.ریاضیم حساب کتابم با ماشین حساب خوبه.ولی کلا با اعداد مشکل دارم😆

2805
پسرم کلا تعطیلات فقط میاد.مدرسش شهر دیگس😶دخترم هم هنوز کوچولوهه.ریاضیم حساب کتابم با ماشین حساب خوب ...

وای دیدی کلاس چرتکه جدید دراومده بچه ها میرن بچه های خواهرشوهرم میرن اونروز جلوی من مامانش داشت باهاش کار میکرد کلا هنگ کردم😂😂😂😂😂

من اتفاقا زیاد خونه نمیمونم.ولی حافطم حس میکنم داره ضعیف میشه فقط چیزهای ک بهشون فک میکنم یا تو ذهنم ...

وای منم سال تولد دخترم هی قاطی میکنم باید حساب کنم تو ذهنم که یادم بیاد الان یه مدت بازی هوشی و حافظه نصبیدم تو گوشی تا انجام بدم 

ن اونم بگیر قند شیر بالاست دندوناش خراب میشه پسر منم خوب میخوره موندم کجا میرههه

میدونم ولی نمیدونم چیکار کنم دو سه شب بیدار موندم و هی ندادم ولی انقد گریه کرد و بی قراری و نذاشت بخوابم اخر مجبور شدم دادم حتی صبر زدم یه شب زدم به سینم ولی اونم خورددد😐الان تو فکر فلفلم که بزنم به سینم یانه که شوهرم نمیزاره ولی

وای منم سال تولد دخترم هی قاطی میکنم باید حساب کنم تو ذهنم که یادم بیاد الان یه مدت بازی هوشی و حافظ ...

من حتی ی بازی ذهنی و پیدا کردن کلمات تو گوشیم ریختم برای  حافظه خیلی خوبه.چن روزیه بازی نکردم😂

وای دیدی کلاس چرتکه جدید دراومده بچه ها میرن بچه های خواهرشوهرم میرن اونروز جلوی من مامانش داشت باها ...

وای چرتکه عالی دخترم یه سه سالش بشه منم میذارمش 

واسه خودمونم خوبه 😂

میدونم ولی نمیدونم چیکار کنم دو سه شب بیدار موندم و هی ندادم ولی انقد گریه کرد و بی قراری و نذاشت بخ ...

ببین ب هر روشی میتونی بگیر اینجوری دو هوا میشه دندوناشم داغون میشه اگ میتونی خونه مامانبزرگی خاله یا کسی بری شب اون برات نگه داره تورو نبینه خیلی بهتره البته خودتم باشیا فقط کس دیگ بخوابونتش کسی ک دخترت وابستش باشع

ماشا... گل پسر دختر من نه فقط کلمه تنها جمله ای که میگه مامان بیا😂😂😂😂 از پوشک گرفتن حس میکنم سخ ...

قربانت عزیزم

خیییلی سخته تازه خونه ما خیلی  بزرگه شهرستانیم میارمش تو حیاط میگم جیش کن پی پی کن یه چرخ میزنه بازی میکنه تا فارغ شه

قربانت عزیزم خیییلی سخته تازه خونه ما خیلی  بزرگه شهرستانیم میارمش تو حیاط میگم جیش کن پی پی ک ...

اتفاقا حیاط که خوبه ما اپارتمانیم اگه جیش کنه فرش و مبل و تخت همه جا به گند کشیده میشه