2777
2789
عنوان

بچه ها طبق پریود میشه ۷ هفته.

47 بازدید | 8 پست

من قرار بود ۸ مهر بشم ولی نشدم پریودی هامم نامنظمه . رفتم سنو گفت ۴ هفته ای 

کاربر قدیمی😍😍😍 امروز بچم سقط شد. چقدر سخته . 😓😔چقدر سخته خدایا. بچه ها دعا کنید دوباره باردار بشم 

خوب شایدتخمک گذاری و لقاحت دیرتر بوده ....پریودات همیشه سروقت بود؟؟؟ 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شایدتخمک گذاری و لقاحت دیرتر بوده ....پریودات همیشه سروقت بود؟؟؟ 

نه پریودی هام همیشه عقب می افتن

کاربر قدیمی😍😍😍 امروز بچم سقط شد. چقدر سخته . 😓😔چقدر سخته خدایا. بچه ها دعا کنید دوباره باردار بشم 

به سلامتی عزیزم وای میشه برا منم دعا کنی منم مامان سم لطفا؟؟؟!!....

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
به سلامتی عزیزم وای میشه برا منم دعا کنی منم مامان سم لطفا؟؟؟!!....

اره عزبزدلم . قربونت . ان شالله که به زودی زود مامان میشیییی . برا دوستمون گفتم چی بخوره بخون ان شالله نتیجه بگیری

اره عزبزدلم . قربونت . ان شالله که به زودی زود مامان میشیییی . برا دوستمون گفتم چی بخوره بخون ان شال ...

ایشالا مرسی از دعات❤️🙏🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه پریودی هام همیشه عقب می افتن

خوب پس همون تاریخ سونو درسته،این هفته هایی که از اول پریودی حساب میکنن برا اونایی درسته که سیکلشون دقیق ۲۸ روز هست

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️