2777
2789
عنوان

تمرکز بچه در امتحان

190 بازدید | 7 پست

دختر من ۱۳ ساله اش و کلاس هشتم

فقط تمرکز نداره موقع امتحان 

میتونم بگم خیلی هم عجول هست فقط میخواد زودتر کاراش تموم کنه بره

مثلا امتحان ریاضی ۵ نمره غلط داشته بعد جمع ۷ بعلاوه ۱ نوشته ۱۲ یا ضرب ۳ در ۸ نوشته ۲۱ 

یا امتحان دینی نوشته چه کسانی به بهشت نمیروند این خونده میروند 

کلا اشکالاتش این شکلیه معدلش پارسال شد ۱۹ و ۷۰ سر همین اشکالات بیخود 

تابستون هم مشاور بردم یک سری توصیه ها کرد براش امت موثر نبود 

میخوام بدونم کسی بوده این شکلی باشه چه روش هایی بکار ببرم تمرکزش ببرم بالا یا پیش چه مشاوری 

کلی بازی فکری و ذهنی داره تو خونه با ما و خواهرش زیاد بازی میکنند انجا تمرکزش بالاس و دل میده اما موقع امتحان ریاضی و بقیه

دلم میسوزه وقتی بلده اینطوری امتحان خراب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه خودت ازش امتحان بگیر روی امتحانش کار کن پنج تا برگه رو درست نوشت همشو واسه یه جایزه بخر

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بهش بگو بعد ازاینکه کارشو تموم کرد دوباهر یکبار دیگه جوابارو چک کنه 

اینطوری مشکلاتی هم که براشون پیش میومده دیگه پیش نمیاد

무언가를 얻으려고 노력하지 않았다면 울 수있는 권리가 없을 것입니다!
بگو تو امتحاناوقتی سوالو میخونه زیر کلمات مهم خط بکشه اینجوری اشتباهاتش بعد یه مدت از بین میرن

بیشتر اشکالاتش محاسباتی 

حتی معلم ریاضی دارا میگه معلوماتش عالی فقط عجول 

دیشب داشتم باهاش کار میکردم مثلا ممیز یادش رفت بذاره 

همیشه امتحانات اول گند میزنه بعد جبران میکنه 

بیشتر برای کنکور میترسم که باید سرعت بالا داشته باشه و تمرکز قوی