2777
2789
عنوان

سزارین هفته 37

7786 بازدید | 23 پست
سلام به همه دوستان. دختر من مرداد 92 به دنیا اومد ولی به خاطر اینکه دکتر می خواست بره مسافرت مجبور شدم 3 هفته زودتر زایمان کنم یعنی روز 36 هفته و 6روز و نی نیم 2900 شد وزنش. به نظرتون کلا توی زندگیش ریز می شه ؟ چون الان 8200 هستش و به نظرم خیلی کمه و 3 ماهه که اصلا وزن نمی گیره.شماها که زود زایمان کردین وزن دخترتون چند بود والان چنده نرمال شده؟ ممنون از راهنماییتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من پسرم رو سی و شش هفته سزارین شدم . ولی هم اولش وزنش خوب بود 300/3 و بعدش هم خیلی خوب وزن گرفت . یک سلگی 500/12 بود ولی بعدش مریض شد و بدغذا یه کم لاغر شد الان دوباره الحمدلله خوب شده . توی دوسال بعدش همش 1 کیلو اضافه شد . به نظرم اصلا ربطی نداره . بهژنتیک و تغذیه و خصوصصصصصصا خواب بچه مربوطه
رودگونه جان من بچه شش ماهه دیدم با وزن زیر یک کیلو ولی توی دوسالگی اضافه وزن هم داشت . درسته با وزن کم به دنیا میان ولی ژنتیک ، تغذیه و خواب قبل از ساعت 10 نوزاد خیلی تو رشدش تاثیر داره . چون خیلی از دکترا به من گفتن و جاهای دیگه شنیدم که هورمون رشد کودکان در ساعات 21 تا 24 شب (_ودر خواب ) ترشح میشه
دختر منم توی هفته ٣٧ به دنیا اومد وزنش ٢.٧٠٠ الان که ١٦ ماهشه شده ده کیلو من و شوهرم جثمون متوسطه دکتر گفت به خودتون رفته و ریز نقش هست
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
2810