2777
2789
عنوان

سزارین هفته 37

7786 بازدید | 23 پست
سلام به همه دوستان. دختر من مرداد 92 به دنیا اومد ولی به خاطر اینکه دکتر می خواست بره مسافرت مجبور شدم 3 هفته زودتر زایمان کنم یعنی روز 36 هفته و 6روز و نی نیم 2900 شد وزنش. به نظرتون کلا توی زندگیش ریز می شه ؟ چون الان 8200 هستش و به نظرم خیلی کمه و 3 ماهه که اصلا وزن نمی گیره.شماها که زود زایمان کردین وزن دخترتون چند بود والان چنده نرمال شده؟ ممنون از راهنماییتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. من پسرم رو سی و شش هفته سزارین شدم . ولی هم اولش وزنش خوب بود 300/3 و بعدش هم خیلی خوب وزن گرفت . یک سلگی 500/12 بود ولی بعدش مریض شد و بدغذا یه کم لاغر شد الان دوباره الحمدلله خوب شده . توی دوسال بعدش همش 1 کیلو اضافه شد . به نظرم اصلا ربطی نداره . بهژنتیک و تغذیه و خصوصصصصصصا خواب بچه مربوطه
رودگونه جان من بچه شش ماهه دیدم با وزن زیر یک کیلو ولی توی دوسالگی اضافه وزن هم داشت . درسته با وزن کم به دنیا میان ولی ژنتیک ، تغذیه و خواب قبل از ساعت 10 نوزاد خیلی تو رشدش تاثیر داره . چون خیلی از دکترا به من گفتن و جاهای دیگه شنیدم که هورمون رشد کودکان در ساعات 21 تا 24 شب (_ودر خواب ) ترشح میشه
دختر منم توی هفته ٣٧ به دنیا اومد وزنش ٢.٧٠٠ الان که ١٦ ماهشه شده ده کیلو من و شوهرم جثمون متوسطه دکتر گفت به خودتون رفته و ریز نقش هست
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
2810