2777
2789
عنوان

به نطرتون ما اخر طلاق میگیریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 41 پست
عکستو عوض کردی🙄

اره😁

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بی شعور ...جاری چی میگه اون وسط

جاری حسوده 

خودش هیچ ویژگی مثبت ظاهر وباطنی نداره ،ولی دخترخاله شوهرمه 

براهمین هواشو دارن .

به جاری خوبی کردم دعوت وپذیرایی 

اخرش تادید ما بحثمون شده رفت برا شوهرم هنوز طلاق نکرده کیس اورده !

تو طلاق گرفتی؟

در شرفم البته من عقدم اون راضی نیس ولی ننیتونم باش ادامه بدم ...فکر میکرد از اون خانواده هاییم که بگن دختر عقد کرد بمیره هم باید بمونه دید از این خبرا نیس 😏

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
2805
خدا نکنه طلاق بگیرید

یه آشنا داشتیم زنش کتک می زد و یکبار بدجور زده بود زنه رو!!  زنه رفت قهر و بعد فامیل جمع سدن که اینها رو آشتی بدن!!!  یک هفته بعد دوباره دعواشون می شه و مرده زنه رو انقدر می زنه که می میره!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
جاری حسوده  خودش هیچ ویژگی مثبت ظاهر وباطنی نداره ،ولی دخترخاله شوهرمه  براهمین هواشو دا ...

همشون همینن کثافتا زندگی بهم زن ...خودشونم هیچی شون‌نمیشه  اه😒

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

نه شما طلاق نمیگیری 

اونا بحث مهریه پیش میاد کل خانواده مجبوری میگن برش گردون سر خونه زندگیش 

شما هم بدون هیچی میری سر زندگی ولی روابط با کل خانوادش به نزدیک صفر میرسه

اللهم عجل لولیک الفرج 
در شرفم البته من عقدم اون راضی نیس ولی ننیتونم باش ادامه بدم ...فکر میکرد از اون خانواده هاییم که بگ ...

اینا اومدن خواستگاریم مادره گفت پسرمن نمیزنه مگه اینکه تو بزنیش 

ولی بعد ازدواج و گذر چن سال از جوونیم و اوردن بچه .

معتقدن گ مرد باید رنو بزنه اگه زبون درازی کنه ! دوست دختر حقشه داشته باشه،فحش زشت هم بده باید سکوت کنی !

کلاومنو ضعیف و مظلوم گیر اوردن تو سرم بزنن ! وگرنه جدا یی 

رنگ‌مو و ابروت مبارک😘😁😁😁

ممنون❤

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بعضی ها اینجاچقدرراحت میگن طلاق....فک نمیکنم اگه برای خودشون همچین مشکلاتی پیش بیاد ب همین راحتی بگن طلاق...نه حالا این تایپیک توی بیشتر تاپیک ها تاخانومه میگه فلان مشکل رودارم خیلیاسریع میگن طلاق...زندگی بعدازطلاق اونم توی جامعه وفرهنگ ایرانی برای یه خانوم خیلی سختههههههه...

2810