2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه قصدت طلاقه نده ولی اگه دعوای ساده بوده قهر کردی و از نظرت اشتباه کردی بده یه جور منت کشیه دیگه

من هیچ اشتباهی نکردم و اون خودش طلاق خواس .

ولی گفتن هدیه تولدش بدم چون اون ماه قبلش داده البته ن نوقع دعوو

دادم فک میکنم هدیه بدم یا ندم  تولد من مهر بود ولی دعوایی درکار نبود اون داد تولد اون ابانه&n ...

بستگی به نوع رابطه داره!! اگه خیلی جنگ و دعواست که نه نگیر!!  اگه هنوز با هم حرف می زنین و بحث طلاق توافقی و این چیزهاست که بگیر!! حداقل بعدا عذاب وجدان نمی گیری!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
دادم فک میکنم هدیه بدم یا ندم  تولد من مهر بود ولی دعوایی درکار نبود اون داد تولد اون ابانه&n ...

تو یک ماه چه اتفاقی افتاد؟!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

ببین عزیزم . این به انتخاب خود توئه بستگی به نگاهی که داری !؟ صرفا چون همسرت خریده میخوای جبران کنی !؟ یا اینکه میخوای زندگی تو نجات بدی و این یه راه برای شروع دوباره است . چون میدونی من حدیث داریم هدیه دادن محبت را زیاد میکنه . و با کمال احترام برای سایر عزیزان . به نظرم این لفظ قشنگ نیست که برای منت کشیه یا اگر هدیه بدی یه جور منت کشیه !؟ قشنگتر نگاه کنیم زندگی اش براش ارزشمنده و میخواد نجاتش بده . و اینکه وقتی به فکر تولد و هدیه دادن بهشی پس معلومه هنوز برات هم خودش و هم زندگیتون مهمه به نظرم اگر شدنی یه تجدید در تصمیم و رفتارتون داشته باشین تا بعد طلاق پشیمون نباشین .طلاق اولین راه نیست آخریه 

ببین عزیزم . این به انتخاب خود توئه بستگی به نگاهی که داری !؟ صرفا چون همسرت خریده میخوای جبران کنی ...

چه ربطی داره من طلاق هم بگیرم اخرین هدیه رو میدم 

درمورد  عوا خودش مقصر بوده همیشهههه ،هی کوتاه اومدم بدتر وبدتر شد 

الان میترسم کادو دادنم به قول دوستان حمل بر منت کشی کنه واصلاح نشه بگه پاداش گرفتم بابت کتک زدن زنم تو خیابون !

چه ربطی داره من طلاق هم بگیرم اخرین هدیه رو میدم  درمورد  عوا خودش مقصر بوده همیشهههه ،هی ...

عزیزم شما پرسیدی به نظرتون من چیکار کنم ،خب من شناختی که نسبت به شما ندارم کلی جواب دادم که طبیعتا اگر در وضعیت جدایی کامل باشید که امیدی نیست خب آدم دیگه کاری با طرف نداره چه بسا کادو بده ولی شما خودت میگی من در این شرایط کادوم رو میدم ربطی به طلاق نداره !؟