2777
2789

بامتاهلا سالی چندبار همومیبینیم ولی مجرداسالی ی بار بشه . ولی قبل بچه داری بیشتروقت داشتم همو میدیدم پارکی خریدی چت الان خیلی کم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
تو از اونایی هستی که تا شوهر میکنی جو میگرتت😬😬😬🤪

چون نامزد بودیم تعریف میکردم براش دوستم رفته پیش دوس پسرش یا دوستم امشب مهمونی بوده یا پلن مشروب ریختن و فلان و فلان قشنگ صب عروسی همشونو بلاک کرد گفت دیگه نبینم شمارشونو

فرشته های کوچولوی من ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ 

پاک پاکم🤣🤣

فقط با دختر خالم و تمام

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
بچه ندارم كار خونه هم زياد انجام نميدم ولي خب دوستي هم ندارم رفت و امد كنيم ميدوني ادم كه متاه ...

خیلی خیلی با حرفتون موافقم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

شوهرم عقیده داره بعد از ازدواج باید رفیق بازی رو کنار گذاشت، میگه رفیق آدم یا بخاطر زنش میاد یا پولش

منم ی دوست دارم که فقط با هم چت میکنیم شاید ۳،۴ ماه یبار بیرون ببینمش.

خدایا شکرت....❤❤

تو این زمونه ای ک چشم هم چشمی زیاد شده هر چی طرف رفتو آمد کمتر بهترمثلا ی روزی همسایمون اومده خونه ما درباره وسایلام همش نظر میدادمنم بعداز ۴ماه رفتم خونشون دیدیم وسایل خونه خودش ک خیلی بدتر از مال منه میخواستم بهش بگم گفتم بیخیال اگه بگم ک می شم مث اون

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
چون نامزد بودیم تعریف میکردم براش دوستم رفته پیش دوس پسرش یا دوستم امشب مهمونی بوده یا پلن مشروب ریخ ...

من بودم‌ناراحت میشدم

اتفاقا دوستای منم همینطورین😕

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

هیچی چون من بعد از ازدواج اومدم یه شهر دیگه  دوستای باشگاه هم فقط موقع بیرون و باشگاه میبینم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴  وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             
من بودم‌ناراحت میشدم اتفاقا دوستای منم همینطورین😕

من نشدم 

دوستام از زندگیم مهمتر نبودن خصوصا اینکه وقتی نامزد بودیم چندبار شده بود پسر اورده بودن برام با اینکه میدونستن چقد نامزدمو دوس دارم . به نظر خودمم ناباب بودن

فرشته های کوچولوی من ...