2777
2789
عنوان

قضیه ناموسیه!!!!!!!!!!!!

1844 بازدید | 11 پست
سلام ذوستای گلم
من face bookamo log off نکرذه مشغول کارای خونه شدم و بعدم یادم رفت و رفتم خونه مامان اینا
شب که شوشو اومد دنبالم از این رو به اون رو شده بود
تو ماشینم یه مشت چرت و پرت بارم کرد
آخه یه اسکلی از بچه های دانشگاه موقع دوست یابی برام message فرستاده بود و از profilam تعریف کرده بود و ...
و این تنها دوست فیس بوکی من است که مذکر می باشند
خلاصه از اون هفتته تا بچه یه طوریش میشه میگه وقتی بچه رو ول می کنی از صبح تا شب پی چت کردن با .... هستی همین میشه
خونه کثیفه همینا رو میگه
شب بیدارم دارم عموپورنگ دانلود می کنم می که .....
از اون مردای سخت گیرم نیستا یعنی با اینکه ما خانواده نسبتا مذهبی داریم ولی کلا اصلا به من گیر نمیده
چند وقت هم هست که من می بینم از دیدن جاریم به وجد میاد (ناگفته نمونه بسیار خوش اندام و زیباست طوری که من که زنم گاهی وقتا چشام داره درمیاد اینقد لدت میبرم از دیدنش...)
منم دیشب بهش گفتم نکه تو....
اونم داد زد و .... مثل همیشه...........
حالا شما جای من
خداییش چیکار می کردین؟
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
برو براش کاملا توضیح بده بگو اشتباه شده وگرنه من هیچگاه از این کارا نمیکنم حالا شما وقتی اون تو خونست کمتر برو کنار کامپیوتر تا بی خیال موضوع بشه توی هاگیر واگیر نصف شب میری عمو پورنگ دانلود میکنی؟؟؟؟ دست از این کارات یه مدتی بردار ببین چی میشه
Lilypie First Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من که با رفتارت خلاف نظر و فکرشو ثابت کن
بچسب به زندگیت یه مدت و همه چی رو منظم و مرتب برنامه ریزی کن
اگر هم لازم شد توی شرایط آروم براش توضیح بده که هیچ رابطه ای بین شما و اون اسکلی (ههههههههه) که گفتی نیست
خـــــــدایا ... توکل به خودت ...
خودت رو بزار جای اون و به این فکر کن اگه تو بودی چیکار می کردی و چقدر ناراحت می شدی. بعد یه روز آروم واسش قضیه رو باز کن که چی بوده و اون آدم واسه تو اهمیت نداره. سعی کن اعتمادش رو جلب کنی. بهرحال حسادت تو وجود آدم ها هست .
من از این حرصم دراومد که تو فیس که میری اصلا این چیزا مهم نیست هر خانمی حتی متاهل هزارتا دوست ایرانی و خارجی داره اونوقت شوهر من عوض اینکه به من اعتماد داشته باشه ....
جالب اینه که برادر شوهرم هم از شوهر من بسیار خوش تیپ تر و با کلاس تره ، کافیه من اظهار نظری درمورد اون بکنم یا نگاش کنم میگه داشتی می خوردیش ....
اصلا رو این یکی دو موزد خیلی خساسه
می ذونین مونده بودم چیکار کنم
ستایش جون اگه بخوام از دلش در بیارمو رو موضع عذرخواهی باشم گفتم شاید پررو بشه مگه من اونو تو دانشگاش می تونم کنترل کنم؟
اگه بزنم رو دنده پررویی و بگم امل بازی در نیارو به روی خودم نیارم می ترسم محبت بینمون کم بشه!!!!!!!! و قضیه کشدار شه!
منتظر نظرتون هستم
من چندین بار تایپیک در مورد دوستان که در مورد شوهراشون شک داشن و در انتهای متوجه شدن که اشتباه کردن به عنوان مثال دوستی بود که شبها شوهرش میرفت بالاپشدمون بنده خدا دعا میکرد این دوست عزیز فکر بدی به ذهنش زده بود حالا مسئله برعکس شده خوب شما هم باید به همسرتون حق بدین
به نظر من مسائلی که باعث تحریک اون میشه رو انجام ندین به عنوان مثال نصفه شب فعلا عمو پورنگ دانلود نکنید
در ضمن بهش هم توضیح بدین
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
دیروز یه مطلبی راجع به زیبایی خانم ها و عکس العمل همسراشون می خوندم، نوشته بود
گرچه اولش واسه هر مردی زیبایی خیلی مهمه، ولی زیبایی حتی زیباترین زن هم بعد یه مدتی برای عادی می شه.
این خصلت مرداستو زود به همه چی عادت می کنن.
در ادامش هم نوشته بود ، اگر با رفتار خوب بتونید هم دلی و اعتماد همسرتون رو جلب کنید، به چشم اون زیبا تر از خیلی خانم های زیبا جلوه می کنین.
من ان و به تجربه احساس کردم.
سلام عزیزم،اگه قرار باشه که توام به همسرت اعتماد نداشته باشی که نمیشه،سعی کن هرچه زودتر ازش معذرت خواهی کنی و دلشو بدست بیاری،و بهش بگو دیگه تکرار نمیشه حتی برای اینکه بهش ثابت کنی بگو که اگرم بخوای دور اینترنت و کامپیوتر و...خط میکشم
بگو که فقط اشتباه و سوءتفاهم بوده و از کارت پشیمونی،ببگو که عاشق همسرتی و زندگیت،بگو که تا بهت اعتماد پیدا کنه اما انصافا توام دیگه پای این حرفات باش
در مورد جاریت هم حساسیت نشون نده البته نه تنها جاریت بلکه سعی کن تو زندگیت اعتماد باشه
و اگرم ترس داری میتونی رابطتونو کم کنی
مردها فقط کافیه زنهاشون خودشونو بهشون اثبات کنن دیگه دنیارو بپاشون میریزن،پس سعی کن برا اخرین بار خودتو اثبات کنی
برات آرزوی موفقیت میکنم،حتما خبرمون کن که چیکار کردی
منتظرتیم