2777
2789
عنوان

محبت و توجه زیاد به دختر 9 ساله م

1406 بازدید | 18 پست

خانمها دختر شماهم توی این سن خیلی حساس هست؟ دختر من البته از اول همینطور بوده ولی از وقتی برادرش(الان سه سالشه) به دنیا اومد ،دخترم خیییلی بیشتر نیاز به محبتش رو ابراز میکرد مدام میگفت چرا اینو بوسیدی منو نه..چرا اونو اونطور ولی منو نه .....خلاصه من و شوهرمم از محبت چیزی در این سه سال برای دخترم کم نزاشتیم حتی بیشتر هم شده و این باعث شده که دخترم همیشه منتظر یه رفتار محبت آمیز از ما باشه..چه میدونم سورپرایز کردن واسه تولدش و یا بردن بیرون و بوسیدن و بغل و...الان من ازین نگرانم دخترم آدم خییییلی احساساتی و عاطفی هست که در آینده دچار مشکل نشه و آدم ضعیفی بار نیاد که فقط مدام به فکر این باشه که همیشه یکی بهش محبت کنه

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کم به طوری که آسیب نبینه محبتتون کم کنید بذارید یوقتایی هم ناراحت بشه تا قوی بشه.لازم نیست بچه همیشه شاد و همه چی بر وفق مرادش باشه.بی محلی نکنید ولی اینکه هرچی خواست براش بشه اشتباهه

من و شوهرم به خاطر اینکه دخترم کمبود محبت نداشته باشه همیشه به اندازه ی پسرم و حتی بیشتر از اون بهش محبت کردیم ولی این مسئله منو نگران کرده بخاطر آینده ش..اینکه تحمل بی توجهی و بی محبتی رو از طرف مقابل نداشته باشه و دچار مشکل بشه..

مسلما همین روندو پیش برین بعدا خیلی ضربه میخوره در مقابل شوهرش دوست پسرش یا حالا جنس مخالف . کاش بشه از یجایی این کارارو تموم کرد منم مشکلم همینه ولی خب دختر من کوچیکه هنوز ۳ سالش نشده نه دلم میاد بهش سخت بگیرم نه میتونم جلوی خودمو بگیرم اینقدر لوسش نکنم 

فرشته های کوچولوی من ...

والا دختر من الان۴سالشه از اولش همینجوری بود

دخترها نیاز عاطفیشون زیاده

از اول همه بهش محبت میکنن بازم میگه منو بغل کنید

البته بچه کوچیک ۶ماهه هم دارم

ولی کلا مدلش اینجوریه

منم همش به شوهرم میگم تو باید خیلی بهش محبت کنی که بعدا سمت پسرها نره و گول نخوره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

عزیزم به پسرت ربطی نداره.دختر منم ۹سالشه و تک فرزند همینقدر مهر طلب که شما گفتی،منم نگرانشم همش دنبال محبت و تایید اطرافیانشه.با اینکه روزی ۱۰۰بار بوسش میکنم بغلش میکنم میگم بهترین دختر دنیاس ولی اصلا راضی نمیشه

نیاز فرزند هست شما کارت اشتباه نبوده اما ازین به بعد سعی کنید برای دوتاشون هر وقت در خواست چیزی و کردن انجام ندین 

ولی برای اینکه حسادت دختر ازبین بره سعی کنید در روز یک تا دوساعت جداگانه مخصوص خودش بذارید ک ببرید بیرون یا هرچیز دیگه ای 

و اینکه هر وقت به برادر محبت کردین لازم نیست برای اون از لحاظ مادی یا از لحاظ قبول کردن هر در خواستش کار انجام بدین 

کافیه تو بغل بگیرید

درضمن برای اینکه بدونه بچه نیاز به محبت داره و خودش و دختر بالغ فرض کنه بدون داره بزرگ میشه به جای اینکه مثل بچه ۲ساله باهاش رفتار بشه 

بهش چن وظیفه بدین که به عنوان بزرگتر واسه داداش انجام بده.مثلا بگید فقط فلانی دختر تون چون خیلی دختر خوبی بوده و بزرگ شده میتونه ازین به بعد خودش لباس امروز داداش و جمع کنه 

یا امروز واسه داداش خودش کتاب بخونه 

به این صورت وقتی کارشو انجام داد بعد تشویقش کنید تشویق به صورت یه دختر که نینی نیست به به فلانی چه دختر خانم خوبی شده 

سعی کنید احساس کنه واسه اینکه بزرگ شده محبت شما کم نشده و شما واسه بزرگ شدنش بهش افتخار میکنید 

I'd walk straight through the bullet😏
فکر کنم دوره داره میگذره ...محبت کردن مسکلی نداره لوس کردن مشکل داره

البته ما خیلی سعی کردیم که فقط به خواسته های منطقیش جواب بدیم و به اصطلاح لوسش نکنیم ولی مشکل اینه که محبت خیلی براش مهمه حتی از دوستای مدرسه شه م وقتی صحبت میکنه میگه مامان فلانی خیلی دوست خوبیه بهم محبت میکنه و اینا..

محبت کلامی،  فیزیکی، توجه به پیشرفت هاش توجه به کاراش و علایق ش و وقت گذاشتن باهاش عاااالیه و بچه ای با عزت نفس بالا و سیراب از محبت و با مناعت طبع بار میاد ..‌‌

اما محبت مادی، هدایای افراطی و جایزه و .... فقط بچه رو به یه باج گیر تبدیل میکنه جسارتا .... این بچه بدون اینکه محبتیبه شما داشته باشه میخواد تاوان محبت های نداشته شو از مادیات بگیره 

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
نیاز فرزند هست شما کارت اشتباه نبوده اما ازین به بعد سعی کنید برای دوتاشون هر وقت در خواست چیزی و کر ...

کم کم اول ازون طریق و قدم به قدم رفتار هاتون و تغییر بدین و به صورت یهو نباشه 

بذارید حس کنه حالا که ۹ساله هست مثل دختر ۹ساله عمل کنه 

احساسات بچه ی ۳ساله و داره و نیاز داره بدون اگر داره بزرگ میشه مامان باباش دوسش دارن و ازون به بعد محبت خواستن از شما رو به صورت دیگه ای در خواست میکنه 

I'd walk straight through the bullet😏
2810