2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به هیچ وجه!

این قانون خانواده منه با تاکیید ، وگرنه بنده بچه ندارم.

یه بار اتفاقی بیفته تا آخر عمر ذهن فرد درگیر سو استفاده ی دکران بچگیش میشه

نه پسر نه دختر ما نمی فرستیم هیچ جا ..

همسایه که سهله بدونه خودم خونه فامیلم نمیفرستم که سه تاتوکوچه داریم البته به نظرم بستگی به سن بچه داره بیرون ببر شهربازی پارک خونه اقوام باخودت ولی تنهاهیچ جانفرست 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بستگی به همسایش داره مثلا من تاحالا به هیشکی اعتماد نداشتم الان یه خانوم که نوشو نگه میداره عروسش میره سر کار .خیلی خوبن پیش اونا میذارم.من خودم تا قبلش میگفتم نه نمیذارم.

خواهر کوچولوم میره پیش دختر همسایه دیوار ب دیوارمون مهدکودکشون هم با همه  البته دختر همسایمون بیشتر میاد 

من دوس ندارم ولی فک نکنم اشکالی داشته باشه بالاخره بچن همبازی میخوان 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
اینکارو نکن هیچوقت،خودت مشغولش کن ببرش بیرون ،من نه بچه کسی رو نگه میدارم نه بچمو میدم کسی نگه داره ...

اره من اسباب کشی داشتم مجبور شدم بدم ماوانم برای اولین بار شیشه شکسته پسرم رفته روش پاش پاره شده بود مامانم خیلی ترسیده بود