2777
2789
خب نه اما اگه واحد تو آپارتمان باشه و همسایه هم بشناسی فک نکنم ایراد داشته باشه ولی خب خودم بچه ندار ...

چرا خواهر من فکر کن که هیچ کسی رو آدم نمی شناسه ، اون شناخت ظاهری به درد نمی خوره.

شیطون یه لحظه به ذهن افراد اون خونه بره و یه سو استفاده جزیی کنن و به بدن بچه دست بمالن ، تا آخر اون بچه دچار عذابه

من هیچ جا بدون خودم اجازه نمیدم بره حتی خونه مادرشوهر یکی دوبارم اومدن ببرن نزاشتم والاچه معنی میده بچه۲ساله رو ببری زنیکه😕

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه محضه بچه رو بفرسی نه دختر نه پسر تو هرسنی اجازه نده من که کلا مخالفم ازموقعی که فیلم هیس دخترا فریاد نمیزنن هم دیدم دیگه بدتر. بعضی مردا خیلی بدن خیلییی

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  

عزیزم دوره زمونه خیلی بد شده. ادم بچه اشو خونه نزدیک ترین کَسش هم نباید بذاره.. 

اصلا نفرست

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

ن اصلا هم اعتماد ندارم هم میگن بچه میره جایی کسی کاری میکنه یا چیزی میگه سریع یاد میگیره

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

اصلا نمیدونم همسایه ها دقیقا چندنفرن و کی به کیه چه برسه به رفت وامد😂

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من‌کوچیک بودم یه سره تو کوچه پلاس بودم .

بهت بگم عزیزم اگه میخوای کوچولوتو بفرستی به همسایه قابل اعتماد بفرست اگرنه نذار پاش تا حد امکان به کوچه اونم سر ظهر و شب باز بشه. من خودم به شخصه تجربه های قشنگی ندارم از کودکیم.

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
اره من اسباب کشی داشتم مجبور شدم بدم ماوانم برای اولین بار شیشه شکسته پسرم رفته روش پاش پاره شده بود ...

خب ببین،مامانت چقدر بنده خدا شرمنده شده ،الانم دوقلو دارم  ۴۲ روزه،خواهرشوهرم التماس میکنه بزارشون پیش من خودت یه روز استراحت کن،میگم نه مادرم وظیفمه

اصلا!، یه موقعی همسایه هایی داشتیم که که رفت امد خانوادگی هم باهم داشتیم ،وانسان های شریفی هم بودن،ولی من هیچ وقت تنها نفرستادم،اگر هم حوصله بچه سر میرفت در حد یک ساعت با هم میرفتیم و برمیگشتیم،در حالی که ااونا بچه هاشون رو تنها میفرستادن،به نطر من که کار خوبی نیست!!!

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)