2777
2789
عنوان

ایستگاه تقویت نینی ها و مامانای زمستون 91

| مشاهده متن کامل بحث + 10237 بازدید | 204 پست
وااااااای دلم ضعف رفت
ایزابل جون خیلی کیک و شیرینی خوشمزه ای درست کردی
نعیمه جون هم ماشالله مثل همیشه کدبانوی تاپیکه
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
مرسی باران جان..... نعیمه جون واقعا راست میگی هزینه ها بالاست ولی میشه صرفه جویی کرد مثلا تو شیرینی گردویی من اصلا گردو نزدم. ....فقط یزره خورده گردو روش ریختم خیلی هم خوشمزه شد ولی از بعضی چیزا نمیشه کم گزاشت مثلا اگه شکر قهوه ای نباشه طعمش زیاد خوب نمیشه ...قالب هم از این ایرانیا بگیر خیلی هم ارزونه همون قالب وسط خالیو گرفتم 5 تومن
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت باران جون تو هم عکس بذار
ایزابل جون کیکو درست کردم بعدا عکسشو میذارم..خامه نداشتم ..واسه سسش کمی شکلات تخته ای سفید مارک پارمیدا رو اب کردم دیدم سفته کمی شیرم زدم مزش عین شیر عسلی شد برام خیلی جالب بود..هنوز نخوردم ببینم مزش چطوره حتما عالی شده..خخخخخخ
ایزابل جان ظرف کیکو که میگی ایرانی تفلونه؟؟

اگه تفلون نباشه توش کاغذ روغنی باید بندازم

بره شروع از همین قالبا بگیرم
سیلیکونی دارم میترسم بچسبه بهش تا حالا امتحان نکردم
باید گاهی سکوت کنیم.... شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد...
عزیزم تفلون نیست المینیومه کاغز روغنی هم لازم نیست بندازی کف قالبتو حسابی چرب کن بد اردپاشی کن وقتی هم کیکت پخت با چاقو دوره کیکتو ازاد کن بد تکونش بده اینجوری راحت در میاد ....قالبای سیلیکونی اصلا بدرد نمیخوره من دارم ولی با این قالبام راحتترم

اینم کویک میکس شیر عسلی با دستور ایزابل جون..ممنون عزیزم خوشمزه بود
فقط نمیدونم چرا کمی خشک بود تو گلو گیر میکرد..بجای کره روغن نیمه جامد لادن طلایی زدم میتونه بخاطر این باشه؟
آپلود عکس
آپلود عکس
به به افرین نعیمه جون نوش جونت ...عزیزم شاید اردتو زیاد ریختی یا درجه فرت زیاد بوده البته کره باعث پفکی شدنه کیک میشه فکر کنم بخاطر اونم باشه

ممنون ایزابل جون..افرین به تو ..زبرا کیکت عالی شده .تزیین لازم نداره که
فکر میکنم از روغنش بوده چون اردو به اندازه ریختم..یبارم با این روغن پای سیب درس کردم اونم کمی خشک شد درصورتیکه قبلنا که با کره میدرستیدم خیلی نرم میشد
سپید جون ادرس بده برات پست کنم عزیزم ...... نعیمه جون ممنون اره عزیزم معمولا روغن جامد تو شیرینی ها استفاده میشه که سفتشون کنه دلیلش همون بوده حتما

2810