2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

20بنیــتــا .....29 تیر 90 / 39 هفته و 2 روز بارداری / طبیعی / وزن 3000 / قد 49
ناناز جان.......... 31ساله / بابل / اول / خانه‌دار / زهرا بصیرت / مهرگان / احتمالا طبیعی / اول مرداد / دختـــر

بنیتای نازنین

یادش بخیر می گفتیممممم

فرشته نازنین خوش اومدی بر زمین

تولدت مبارک... ناناز جان خوشحالم جشن تولد به خوبی برگزار شده... همیشه زنده باشی...

امروز تولد پرنیا چشم قشنگه

حوریه رو یادتون هست؟؟؟!!! نمی دونم چرا یهووووو یه مشکلاتی براش پیش اومد نیومد کلوب وب بچه هاش رو هم

دیگه ننوشت ایشالا هر جا هست تن خودش و بچه هاش ... شایان و پرنیا... سالم باشه...

یادش بخیر عجب عکسای باحالی از پرنیا همیشه می ذاشت برامون....

26 پرنــیا .....4 مرداد 90 / 33 هفته بارداری / سزارین / وزن 2020 / قد 48

مامان شایان عزیز( حوریه) 28ساله/ تهران/ دوم/ مهندس کامپیوتر/ صافی/ آتیه/ 27شهریور/ سزارین/ دختر / ؟؟

تولدت مبارک فرشته نازنین

Aksup.ir | عکس آپ | آپلود رایگان | آپلود عکس | آپلود آهنگ
تولد‏ ‏همه‏ ‏گلها‏ ‏مبارک.‏ ‏.......‏ ‏سپیده‏ ‏جون‏ ‏دستت‏ ‏درد‏ ‏نکنه......‏ ‏ولی‏ ‏چرا‏ ‏اسم‏ ‏من‏ ‏نیست؟؟؟؟؟
معبودا، به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
تولد همه ییییییییییییی فرشته های ناز تابستون 90 مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
ایشالا همیشه تنشون سالم باشههههههههههههههه و عروس دومادی و پیشرفتاشونو ببینیمممممممم
رادوین پهلوون, امیرعلی خوش تیپ و نازززز

تولدتون مبارک گلهای زندگی.........

شاد و سلامت و موفق باشین هرجااااا که هستین

سپیده جون مامان پارمین گل, ورود شمارو هم به دهه ی سوم زندگیت تبریک میگممممم!!!!
27 شاینــا .....5 مرداد 90 / ؟؟ هفته و ؟؟ روز بارداری / سزارین / عرفان / وزن 3370 / قد 50
موش موشک عزیز... 32 ساله / تهران / اول / شاغل؟ / دکتر؟/ بیمارستان؟ / طبیعی / 25 مرداد / دختــــر

23رادویـــن .....5 مرداد 90 / 39 هفته و 1 روز بارداری / سزارین / وزن 3690 / قد 54
مهر و ماه عزیز ........ 29 ساله / تهران / اول / شاغل/ رضوان کاظمی / آتیه / سزارین / 5مرداد / پسر

24 امیرعلی .....5 مرداد 90 / 38هفته و 5روز بارداری / سزارین / وزن 3250 / قد 48
وانیا جان...22 ساله /اول / بوشهر / شاغل؟ / قاسمی / بیمارستان؟ / نوع زایمان؟ / 15مرداد / پسر / امیرعلی

28 نی نی ثمر .....5 مرداد 90 / ؟؟هفته و ؟؟روز بارداری / سزارین / وزن ؟؟ / قد ؟؟
ثمر عزیز - 29 ساله / مشهد / اول / شاغل / رویا نصیری / احتمالا طبیعی / 16 مرداد / دختـــر

25رادین .....5 مرداد 90 / ؟؟هفته و ؟؟روز بارداری / سزارین / وزن ؟؟ / قد ؟؟
نیناز جان...... 30ساله / اصفهان / نی نی اول / شاغل / دکتر؟ / بیمارستان؟ / سزارین / 10مرداد / پسر / رادین
2810