2777
2789
ساراناز جون من سیر خلال کردم روش روغن ریختم درب ظرفو بستم اما حالتش مثل کپک زده هاست!!!نمیدونم چرا؟

به بادمجون اگر سفیده هم بمالید کم روغن میگیره
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم.
وای که چقدر کدبانو اینجا هست.
در مورد سیر من خودم حبه های سیر رو بعد از تمیز کردن و شستن فریز میکنم.مامانم له میکنه و فریز میکنه.
از هر دو روش هم راضی هستیم.
دوست جونا از این مطالب بیشتر بنویسین.
مامان نگین جون نه مامان من میخواست از روش شما استقبال کنه چون الان تو این ریزگردها که نمیشه چیزی جلو آفتاب انداخت.

اگه جزییات بیشتری داری بگو..................
هفته آینده میخام بامیه بخشکم

نیلو جون راستش قارچ رو برای سوپ شوهرم گذاشتم کنار. من تقریبا هر روز برای شوهرم سوپ میذارم و برای همین آب گوشت و قلم و چربی و این چیزا رو گذاشتم خوب جوشید و بعد ریختم توی مخلوط کن الانم توی فریزره. هویج رو بخارپز کردم اما قارچ رو همینجوری خرد کردم اونم برای سوپ. برای خودم شاید گاهی توی ماکارونی یا لازانیا بریزم.

لوبیا سبز رو هم بخارپز کردم البته فکر نکنم به زایمانم برسه چون استانبولی زیاد میخوریم! کرفس رو هم خرد کردم و بسته بندی کردم. سیر هم دارم که معمولا قبلا اینقدر میموند که خشک میشد اما حالا میخوام بذارم فریزر چون برای آش و بادمجون زیاد استفاده میکنم. نخود فرنگی و ذرت رو چون کنسروی میخرم فریز نکردم اما هنوز به آماده کردن بسته های آماده(واسه ماکارونی و استانبولی) نرسیدم.

سبزی ها رو هنوز خرد نکردم راستش یکم برام سخته به شکمم فشار میاره.

به نظرت برای سوپ اینقدر آماده سازی کافیه؟ هنوز میشه چیزای بیشتری فریز کرد تا شوهرم گشنه نمونه؟! سیر کردن بچه یه چیزه اما درد بزرگتر من بعد زایمان سیر کردن شوهرمه اگه من غذا جلوش نذارم از گشنگی تلف میشه!!

یه سوال دیگه هم دارم. برای شام که زود آماده بشه چی میتونم کنار بذارم؟
الان که فصل میوه است. هر چی دوست داری بگیر خشک کن. آفتاب هم گه هست. دوست داشتی با آفتاب. دوست نداشیتی با فر یا میوه خشک کن .من البالو. زردآلو و آلو رو انجام دادم. یه برنامه هم واسه هلو و انجیر دارم. آهان توت هم قبلا خشک کردم خیلی خوب شد.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
2810