2777
2789
سلام دوستان چه تاپیک خوبی دارین .......

من از تجربیاتتون استفاده میکنم ........و خودم اگه چیزی به ذهنم رسید مینویسم

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید دوباره میگم
من دو ماه دیگه زایمان دارم و میخوام یه سری چیزا رو توی فریزر آمادا داشته باشم تا موقع آشپزی به مشکل برنخورم. اما نمیدونم چه چیزایی رو بهتره فریز کنم چون فریزرمم کوچیکه. میشه راهنماییم کنین لطفا؟
سلام اسمانه جون

بعد از پیشاپیش تبریک گفتن و اینها !!!!

سعی کن از هر چیزی ذخیره کنی ..چون ماه اول گرفتاری و شاید مهمون هم زیاد داشته باشی

واسه خودت ماهیچه حتما بسته بندی کن....تیکه های قیمه ای گوشت(مثلا 2تا تیکه اندازه قوطی کبریت) توی هر نایلون 2تا تا اگر تنها بودی هم بتونی سریع یه عصاره واسه خودت بزاری..یا شوهرت هم میتونه وقتی همه چیز آماده باشه...یکسری هم اماده کن واسه کباب کردن...اما عصاره و آب گوشت واسه خودت بی نهایت مهمه.

یکی دیگه کرفس واسه شیردهی خیلی خوبه..تا میتونی کرفس بسته بندی کن..بهتر سرخ نشه..اما اگر شد هم عیبی نداره.

اگر شوهرت اهل غذای بیرون نیست میتونی روزهای اخر چند نوع خورش آماده و فریزری کنی

یادم اومد باز مینویسم

زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
خواص ثعلب :
گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.

این گیاه در موارد ناراحتیهای تنفسی مثل سرفه های شدید و حتی در موارد سیاه سرفه و آسم و تنگی نفس مورد استفاده قرار می گیرد.

گلهای این گیاه نوش خوبی برای زنبور عسل است و با له کردن و خورد کردن گل آن، ماسک خوبی برای صورت تهیه می شود.

معمولاً محل رویش این گیاه داخل باغها و بیشه هاست و زمان گل دهی آن از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است.

این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است.
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
من همیشه توی شیرموز یا شیرانبه از مقدار خیلی کمی ثعلب استفاده می کنم خیلی خوشمازه و غلیظ میشه ضمنا توصیه میکنم توی شیرموز یاشیرانبه حتما یه تیکه بستنی هم بزارین خوشمزه میشه
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
منم میوه خشک کن دارم . مارک بیشل ساخت کره . حدود 70تومن خریدم . خیییییلی راضیم . دائم دارم باهاش میوه خشک می کنم . به خصوص زمستون ها .
اما نمی دونم چه جوری لواشک توش بذارم . چون اگر زیر لایه های لواشک کیسه بندازم دیگه هوای داغ ازش رد نمیشه .
کسی تجربش رو نداره ؟
دوست جونا خشک کردن میوه تو فر هم بد نبود.من رو سیب و زردآلو امتحان کردم خوب شد رنگش هم خیلی تغییر نکرد.
من تا جایی که بتونم تو آفتاب خشک میکنم. به نظرم بهتره.
البته میوه خشک کن هم دارم ولی وقتی میشه طبیعی خشک کرد چرا میوه خشک کن.. امینه جون لواشک رو فکر کنم چاره ای نداریم فقط از آفتاب استفاده کنم. چون کثیف کاری زیاد داره
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
2810