2777
2789
دوست خوبم
1-من هم از این ظرف صدفی ها تو فریزر دارم .اما یه معایبی داره:خیلی جا میگیره.وقتی مقداری از مواد داخلش را مصرف کردی فرقی به حالت نمیکنه و لی اگه تو کیسه باشه فضای کمتری را اشغال میکنه. و همینطور بوی فریزر را به موادت منتقل میکنه. من مجبور شدم یه سری هم اونا را بگذارم تو کیسه و درش را گره بزنم.
2-برای جلوگیری از مواردی مثل پاره شدن یا اب راه افتادن تو فریزر و ...میتونید کیسه موادت را دوباره داخل یه کیسه فریزری دیگه بزاری.
3-سعی کنید طبقه پایینی فریزر را خالی نگه دارید تا وقتی مثلا تعدادی کیسه سبزی را میخواهید فریزری کنید اونا را صاف بگذارید تو اون طبقه تا صاف یخ بزنه و کج و پر از پستی و بلندی نشه.اون وقت وقتی که یخ زد.همه را روی هم و با اشغال جای کمتری در طبقه خودش فریزری میکنید.
4-برای قالب یخ از کیسه های یخ استفاده کنید .چون از فضای فریزر استفاده بیخودی نمیشه.در اصل تو هر درز و گوشه پرتی میشه کیسه ها را جاساز کرد و به اندازه جایخی جا نمیگیره و احتمال سرریز در اثر تکان های فریزر را نداره.
5-روی کیسه هر یک از موادتون یه کاغذ باچسب نواری بزنید که روش تاریخ و نوع مواد و خام و نیمپز بودن و ... را درج کرده باشید.
6-تو ذهن خودتون یه ترتیب خاص برای کشوها داشته باشید تا هر چی دستتون اومد را هر جا که دلتون خواست نگذارید.چون موقع پیدا کردنشون یه ساعت باید فریزر را به هم بزنید.
7-یه کاغذ کنار فریزر بزنید و توش تعداد کیسه از هر نوع مواد داخل فریزر را یادداشت کنید و هر وقت یکی را برمیدارید یه علامت بزنید.که هم بدونید چی دارید و چی داره تموم میشه هم سردرگم نمیمونید که فلان چیز تو کدوم طبقه بود؟
8-موادغذایی اماده یا نیمه اماده را تو یه طبقه بگذارید مثل غذاهای فریزری
9-نخودفرنگی را خام فریز کنید و فقط یه کیسه کوچک را بپزید و بعد فریز کنید تا هر بار مجبور نباشید بپزید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امینه نمیری تو دختر

ظهر که گفتی میوه رو بزار فریزر از هولم فوری رفتم یه موز گذاشتم و خوشحال و خندان!! شب که همسری اومد با یه قیافه اینجوری رفتم سراغ موزه که برا ی همسرم یه نوشیدنی خوشمزه درست کنم!!
خلاصه رفتم و موزو در اوردم تازه متوجه شدم که از بس هول بودم پوست موزو نکندم فکر کن!!

بدو بدو با هزار مصیبت!! پوستشو کندم و خیلی قیافش خنده دار شد!!

خلاصه درسته که خوشمزه شد(شیرموز درست کردم)ولی تجربه شد که هول نکنم و حرفارو خوب گوش کنم و از هولم دست گل به آب ندم!!

این بود تجربه من!!

در مورد فریز کردن میوه ها و استفاده از اونها در تهیه شیر میوه باید بگم من موز-شاهتوت-انبه را امتحان کردم.خیلی خوب بود.مخصوصا اینکه وقتی موز را با پوست فریز کنید داخلش اصلا سیاه نمیشه.البته این نباید باعث بشه که ما تازه خوری رو فراموش کنیم
در مورد ترکیب میوه ها هم من هلو + موز .... طالبی+موز .... توت +موز ..... انبه +موز رو تست کردم که خیلی خوبه.البته من تک میوه ای رو بیشتر ترجیح میدم.
دل تنها عضویست که با نگـــــــــــــــاه لمس میشود....!
در مورد یخ زدن موز و... بگم این کلا روش آبمیوه فروشیهای خوب هست..یا شیر یا موز(یا هر میوه ای) رو میزارن یخ بزنه یهد میکس میکنند...هم غلیط هم کش دار میشه..اما اونیکه بخواد از کارش بدزده ثعلب میزنه...کمش خاصیت داره اما زیادش مسموم کنندست
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
سلام

راضیه جون ..موز تازه بزاری اصلا تیره نمیشه....بستگی به نوع شیکر داره....مخلوط کن معمولی ممکنه تیغه اش بشکنه اما شیکر حرفه ای نه چون کارش همینه!

اسم دستگاه هم میوه خشک کن و لواشک ساز هست....ایرانی و خارجی داره.....مشهد یا برو گوهرشاد یا بازار انقلاب.....ویا احمد آباد فروشگاه هروی
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
نیلو جون منکه لوبیا انبار نمیکنم..اخه اینجا با کیفیت عالی زمستون هم ،پروما داره...اما توی سبزی فروشیها هنوز میبینم
2810