2777
2789
عنوان

آخرین وضعیت آکو...

1315 بازدید | 9 پست
برای آکو دعا کنین...شنبه آکوی 14روزه ما قلبش عمل میشه...براش دعا کنین...منم تو ضریح پیامبرمیخوام براش بست بشینم و فردا مسافر خونه خدا هستم...به وبلاگ آکو سربزنین و در این 21 روزی که من نیستم از ته دل براش دعا کنین....آکوآرزوی هشت ساله پدرومادرشه.....دعا کنین هیچ پدرومادری دلشکسته نشن...اونایی که در آرزوی داشتن فرزندی هستن خدا بهشون بده و اونایی که بچه مریض دارن هرچی زودتر شفا پیداکنن....بخصوص بیماران قلبی بیمارستان شهیدرجایی...
پروازرا بخاطر بسپار...پرنده مردنی ست...
عزیزم..خیلی ناراحت شدم...الهی که زود خوب بشه.....مطمئن باش حاجتت براورده میشه.....منم از خدا میخوام این فرشته کوچولو رو نجات بده...منم بچمو از دست دادم...میدونم خیییییییییییییلی سخته
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یاده بچم افتادم وقتی نوشته هاتو خوندم ........گریههههههههه
الهی بیای و خبر سلامتیشو بهمون بگی
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد
چد لحظه پیش بود که یه اس ام اس بدستم رسید: شنبه ساعت 9 پشمو عمل میشه...التماس دعا/....

این دقیقا" پیامی ود که از طرف پدر آکو به من رسید...دیشب با پدر سام مشکل گشاهایی که قراره برای نذری ببرم مدینه رو بسته بندی کردم....ایخدا تو خودت اینهمه نشانه رو برای ما گذاشتی که مطمئن باشیم اینقدر مهربون هستی که نعمت هاتو از ما دریغ نمیکنی و رفتن من به مدینه درست در روزی که آکو عمل میشه هم یه نشانه اس....من ایمان دارم که خدا آکورو صحیح و سالم به ما برمیگردونه....تو ضریح پیامبر ساعت 9 به وقت ایران من اونجا برای آکو عزیزم اشک میریزم و دعا میکنم....ایخدای مهربون امید اولمون تو و بعدش اون دستای شفابخش دکتر گیوتاج.... اینروزا همه مون روحیه مون بهتر شده مخصوصا: اینکه مامان آکو بهمون گفت که آکو چشماشو باز کرده و به مادرش نگاه کرده...امروز آکو رو ازاین تخت که تو عکس می بینین برداشتن گذاشتن توی یه تخت معمولی و یه کوچولوی مریض دیگه ای رو جاش گذاشتن...ایخدا اونم با آکو فرقی نداره...ایخدا تموم بچه های مریضو شفا بده و آکوی عزیز ما هم توی همه اونا...بیست و یک روز دیگه از مکه با خبرای خوش بر میگردم....
پروازرا بخاطر بسپار...پرنده مردنی ست...
الهی که خدا شفاش بده و برگرده به آغوش پدر و مادرش
الهی آمین
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
زهرا جون منم برای آکو دعا می کنم و از شما هم التماس دعا دارم برای یه دختر 12 ساله سرطان مغز که 2 بار عمل شده.حالا که داری می ری خونه خدا ازش شفای مریض منم بگیر.خدا به مادراشون صبر بده.آمین
با همه وجودم براش دعا میکنم که زودی خوب شه.حالت و کامل درک میکنم چون برادرزاده منم دقیقا بعد از تولد دچار بیماری شد که بستریش کردن و دکترا هم جوابش کردن اما خدای مهربون خودش دوباره این هدیه رو به ما برگردوند.میدونی که وقتی چشمت به خونه خدا میفته هرچی از خدا میخوای حتما حتما بهت میده پس برو به سلامت که خیلییییییییییییی خوب جایی میری و در بهترین روز و ماه هم میری مطمئنم دست خالی برنمیگردی عزیزم.التماس دعا.منم اگر قابل باشم حتما برای آکو عزیز دعا میکنم.
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت