2777
2789
خیلی خوشحال شدم عزیزم بعد این دوماه اولین بار که از ته دل شاد شدم

قربونت بشم اره گنجایشم خیلی کمه این دردداشت میکشت منو مگه میشه عاجزانه چیزی وازامام حسین خواست وبت نده امکان نداره به حق همون دل سوخته زینب پسرتوروهم بزودی بزاره تودلت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی اول قلب داشت از 9هفته رشدش متوقف شد دومی 4هفته قلبشم تشکیل نشد.

ببخشید میگم چرا رشدشون متوقف میشه 

یعنی بستگی ب تغذیه و خوراک مادر داره یا ن

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

وای مهرای قشنگم شکر شکر شکر خیلی خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم ایشالا بسلامت این دوران سپری کنی و دلت شادشه و غم دخترت کمرنگ تر بشه و دخترت نازت برگشته باشه خیلی خوشحالم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
وای مهرای قشنگم شکر شکر شکر خیلی خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم ایشالا بسلامت این دوران سپری کنی ...

قربون دلت بشم دیگه گرفتم وگذاشتم فدات شم انشا...قسمت خودت نفس خانم حق بودگفت بارداری گفتم بروبابا

قربون دلت بشم دیگه گرفتم وگذاشتم فدات شم انشا...قسمت خودت نفس خانم حق بودگفت بارداری گفتم بروبابا

وای بفرستم عکسش ذوق کنیم ولی راسش بگو فکر کنم زودتر زده بودی ریلکس تر بودی وای مهرا اخر خرداد تا اوایل تیر دنیا میاد فداشم الهی 

وای بفرستم عکسش ذوق کنیم ولی راسش بگو فکر کنم زودتر زده بودی ریلکس تر بودی وای مهرا اخر خرداد تا اوا ...

عکس بیبی چک وبفرستم؟نه بخداعصری دل دردبدی گرفتم خودم شک کردم دلموزدم ورفتم گرفتم وزدم  اخرین پریودپارسال ۱۱مهربود امسال ۱۳ مهربااین تفاوت که الان یه داغی دارم که هنوزداره میسوزونتم

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ..چه خوش رنگم شده ..انشاالله که صحیح وسالم بیاد بغلت برا ماهم دعا کن

قربونت بشم عزیزدلم انشا...عکس بیبی چک بعدی برای خودت   مرسی عشقم

عکس بیبی چک وبفرستم؟نه بخداعصری دل دردبدی گرفتم خودم شک کردم دلموزدم ورفتم گرفتم وزدم  اخرین پر ...

ای جونم پس خود خودشه مبارکه مبارک دیگه اصلا فکر نکن گریه نکن ناراحتی نکن بخاطر نی نی اروم باش بسپار بخدا برا ماها هم دعا کن حالا ک نی نی دار شده فراموش کن بیا تو تاپیک 

ای جونم پس خود خودشه مبارکه مبارک دیگه اصلا فکر نکن گریه نکن ناراحتی نکن بخاطر نی نی اروم باش بسپار ...

حتمادعات میکنم شماهاهم دعاکنیدماهکم برگرده مثل بیبی چکش صورتی باشه😉

2810