2777
2789
عنوان

با این مشکل که داره مثل خوره داره همه ی وجودمو میخوره چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7674 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبا جان می دونم خیلی سخته ولی تو هم درکش کن یه نوع مریضیه و سعی کن به جای این ناراحتی ها و این که ازش متنفر بشی زودتر درمانش کنی

دکتر کرد میرزا هیئت علمی دانشگاهه و خیلی قوی کار می کنه از این نظر هم که تو خانومی و واسه مشکل جنیسی همسرت میری یشش کاملا خیالت راحت باشه
نسبت به روانشناسهای دیگه مبلغ ویزیتش هم کمتره
شمارشو می ذارم انشالله هر چی زودتر مشکلت حل شه
88203121
من تجربه ای نداشتم راجع به این موضوع ولی فکر نمی کنم این قدر که شما نگران هستید بد باشه. برای یه آدم مجرد خیلی بده چون ممکنه نتونه خودشو کنترل کنه و خود ارضایی کنه ولی شوهر شما متاهل هستش و شاید می خواد با نگاه کردن به این فیلم ها راههایی رو پیدا کنه که شما رو خوشحال تر کنه.
منظور من اینه که با ناراحت کردن خودت کاری از پیش نمی بری ممکنه دعوا و دلخوری پیش بیاد. خیلی آروم باهش حرف بزن و بگو برای بچه دار شدن باید خیلی ذهن پاک و عاشقی نسبت به هم داشته باشیم.و فقط به هم فکر کنیم.
ولی اگه فعلا قصد بچه دار شدن ندارید خیلی براش سخت نگیرید که ممکنه عواقب بدتری داشته باشه.
زیبا جون شوهر من هم چند بار از این فیلم ها آورد
ول من دقیقا احساس شما رو داشتم و اصلا دوست نداشتم که اونا رو نگاه کنه
آخه فکر میکردم از هیکل اون خانومها لذت میبره و بعد میاد سراغ من
البته بعضی وقتها میگفت بشین با هم ببینیم
البته خودش بعدش پشیمون میشد و مشگفت چه کار بدی کردم
البته این مورد تا خالا تو سه سال شاید سه بار برای من پیش اومده باشه

البته بگم که به نظر من دیدن این فیلمها البته به صورت خیلی کم و اینکه عادت نشه برای زن و مرد خیلی خیلی هم بد نیست
چون بعضی کارها و روابط رو توش یاد میگیرن- به هر حال این قضیه هم تا حدودی نیاز به آموزش داره و ما ها هیچ جایی آموزش نمی بینیم

مثلا بعضی دوستهای من که اصلا این فیلمها رو ندیدن از بعضی روابط با همسرشون خیلی بدشون میاد و براشون عجیبه چون دیدی ندارن یا نمی دونن چه طور با همسرشون رفتار کنن و همسرشون ازشون میخواد و اونها نمیکنن

البته من باز هم بگم که دوست ندارم بشینم و با همسرم ببینم ولی گاهی یه نیم نگاهی کردم به این فیلمها(البته قبلا که بی تجربه تر بودم)
به نظرم از وقتی که خودم تو رابطه فعال تر شدم دیگه اسم چنین فیلمهایی رو دیدن تو خونه ما نیومده

امیدوارم مشکلت حل بشه
زیبا جون نگران نباش! به این میگن فانتزی جنسی که بیماری روانی حساب نمیشه! تو خودتم میتونی بشینی باهاش ببینی! البته از اونجایی که مردا عجیب غریبن ممکنه کلا به دیدن فیلما عادت کرده باشه که خب مشکل حادی نیست. بهت پیشنهاد می کنم یه سری کتابای آموزشی که تو این مورد هست رو بخونی. اما خودت رو محدود و بسته نگه ندار و مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد و هیچ بیماریی هم پیش نمیاد.
من تعجب می کنم از خانوم هایی که زیبا رو تشویق به دیدن این فیلم ها می کنند
به نظر شما نگاه کردن این فیلم ها حرام نیست؟!!!
مطمئنن دیدن این فیلم ها درست نیست و اشکال داره.
زیبا جان انشاءالله مشکلت زودتر حل بشه
2810