2777
2789

دخترمو با خودم برده بودم مهمونی.

همش زن ها میگفتن خدا یه پسر بهت بده. شش ماهشه دخترم و فوق العاده ناز . هرچی هم لباس ناز تو بازار هست یکی ازش تو خونه مام هست.

همش میگن بعدی رژیم پسرداری بگیر حتما.

نهال خانوم مامانی عاشقته

انقد بدم میاد از این حرفها وقتی دختر دار میشی به یه چشم دیگه نگات میکنن

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم فقط نگاشون میکنم هیچ جوابی نمیدم هیچ عکس العملی نشون ندی بهتره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

چون پسرا سر چیزشون تاج طلا میارن برا ننه باباهاشون

🤨🤨😐😐

چون فکر میکنن پسر  زاییدن چه کار شاقی کردن.شاخ غول شکستن.چون فقر فرهنگی  بیداد میکنه.چون نمیفهمن

کاربری چهارممه.به لطف بعضیا.از سال ۸۷ عضوم

برا ما که فعلا هیچ‌کدومو نمیده

خدایا ی نی نی لطفاااااااااا .....میشه برا واقعی شدن تیکربارداریم ی صلوات بفرستید ممنون ...تیکر بارداریم داره تموم میشه من هنوز مامان نشدم خداااااااااااااااا

توهم میخاس بگی من برعکس شما اینطور فک نمیکنم دوس دارم بچه بعدیمو دختر باشه ک دخترم خواهر داشته باشه پسر بی وقتش زن بگیره میره دنبال عیش و نوش خودش و خانواده زنش این دختره ک میمونه برای ادم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

نه بابا من شخصا عاشق دخترم

شاید چون دختر داری اینجوری میگن که ایشالا هر دو نوع داشتی باشی

اگر پسر بود ممکن بود بگن بعدی دختر باشه

حساس نشو بچه هرچی باشه شیرینه😍😍

💏"You & me 💕make a wonderful "We
2810