سلام من دخترم ۲ ماه و ۱۰ روزشه اول ک دنیا اومد سفید برف بود بعد زردی گرفت و پوستش زرد و سبزه شد الان بعضی روزا سفیده بعضی روزا سبزه ولی پشت دستش سفیده الان دخترم پوستش آخر چه رنگی میشه کسی شرایط منو داشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم رنگ پوست نوزاد همونه كه روز اول تو بيمارستان بوده مامانم هميشه همينو ميگه كه حرفش برام ثابت شد من خودم سفيد صورتي ام شوهرم سبزه پسرم روز اول سفيد بود بعد يهو سبزه شد كلي ناراحت شدم كه پوستش به شوهرم رفته ولي الان سفيده مثله خودم☺️
عزيزم رنگ پوست نوزاد همونه كه روز اول تو بيمارستان بوده مامانم هميشه همينو ميگه كه حرفش برام ثابت شد ...
سلام عزیزم یادته کی پوست پسر گلت سفید شد؟پسر من صورتی بود موقع تولد بعدش هم مث برف سفید شد کم کم زردی و دستگاه دیگ قرمزو تیره شد خیلی بدرنگ الان فردا پنج ماهش تموم میشه فقط صورتش روشن تر شده دیگ ناامید شدم بنظرت ممکنه سفید بشع؟