2777
2789
عنوان

یه چیزی هم بدهکار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 20 پست
مریم بانو جنوبی هستی؟
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله نسرین اینم هست . چون هیچوقت نه به دخترا نه به پسریاد نمیدن باید با همسراشون چه جوری باشن. فقط یاد میدن درس بخونن دخترا کد بانو باشن پسرا فلان باشن ولی هیچوقت با وجودی که دوست دارن بچه هاشون ازدواج کنن چیزی از همسر داری به کسی یاد نمیدن
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
بااجازه برم. نگران نباش مردا رو زیاد سعی نکن از لاکشون سریع در بیاری . یه کم صب کن کم کم میاد بیرون گیر بدی بدتر ممکنه بشه. البته اینا نسبی هست و خودت شناختت بیشتره