2777
2789
عبادات قبول. امید که فضای معنوی این ماه، رفتارهای ما را به سمت دور شدن از ناهنجاری ها هدایت کند و بعد از ماه رمضان هم، صداقت و درستی را جانشین غیبت و دروغ بکار کنیم. این روزها رایج شده برای هر نیاز مالی، کاربران دلسوز با بنده مکاتبه می کنند و یا تاپیک می زنند و در خواست کمک نقدی می نمایند. برخی نیز از اینکه بنده در مورد درخواستهایشان، تفحص نکرده و حرکت انان را تائید نمی کنم، شاکی بوده و حتی با ایجاد تاپیک این نارضایتی را اعلام می نمایند. به اطلاع کاربران گرامی می رسانم، رسالت یک رسانه اینترنتی، ورود به جزئیات مسائل شخصی افراد (کاربر یا غیر کاربر) و یافتن راهکارهای حل مشکلات آنها نیست. نی نی سایت به واسطه عضویت تعداد زیادی از بانوان محترم، یک رسانه اینترنتی است که در حد و حدود یک رسانه می تواند عمل کند. نی نی سایت، در حوزه نیکوکاری و اعمال خیرخواهانه نیز، در صورت نیاز به ورود، به موضوع اصلی خود که بارداری و بچه داری هست خواهد پرداخت. یعنی کمک به درمان و مشکلات مربوط به بارداری و بچه داری محور فعالیت نیکوکارانه خواهد بود. حتی در این راه ما امکانات و ابزارهایی را می توانیم در خدمت کاربران نیازمند بکار گیریم. از کاربرانی که با نیت خیر و نیکوکاری، اقدام به ایجاد تاپیک و ارتباط با دیگران برای جذب کمک های نقدی یا غیر نقدی می کنند تقاضا می کنم از انجام این کار خود داری کنند. در مواقع مورد نیاز و وجود افرادی که در بارداری یا مشکلات درمان نوزادان نیاز به کمک مالی دارند، موضوع به کاربران قدیمی و شناخته شده مطرح شود و در صورت اطلاع و تائید آنان می توانیم برنامه ای برای تامین هزینه های انها اجرا کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من که روزی 500 تا صلوات میفرستم وقتی میام نی نی سایت. از برای سلامتی داداش سرباز گرفته تا پیدا شدن گوشی موبایل شوهر کاربرها . ایشالا خدا مشکلات هممون رو حل کنه
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
جیداآنلاین پست ها : 1228 عضویت:1392/11/19 سلام خسته نباشید . آقای زاهد یعنی بنیاد نیکوکاری هم شامل میشه . نباید تو سایت فعال باشه؟؟ سلام ممنون. بنیاد نیکوکاری یا هر گروه منسجمی که شناخته شده است و فعالیت مشخصی دارد، طبق برنامه خودشان، پیش می روند و این گروه کارهای تیمی معمولا به صورت مشخص و مصداقی کمک جذب نمی کنند. منظور افرادی هست که شخصا و بدون داشتن هیچ طرح و برنامه صرفا از روی دلسوزی و خیرخواهی، اقدام می کنند و نمی توانیم به تک تک این موارد رسیدگی کنیم و تائید یا تکذیب کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
2810