2777
2789

من تا بحال درست نکردم 

ولی امسال برای اولین بار  یه سطل خیلی کوچک گذاشتم ببینم چطور میشه

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
بیشتر ببینید

سیب بگیر خورد کن بریز تو چرخ گوشت بعد چرخ شدشو بریز تو دبه سرکه سیبم بگیر بریز روش دوسومش سیب یه سومش سرکه بعدم درشو ببند 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری نداره که ..مث سرکه انگوره دیگه.. یه حدودی سیب رو قارچ قارچ میکنی و میریزی تو دبه..

فقط باید دقت کنی که سیبآ خیس نباشه..بعد شستن قشنگ بزا خشک بشن بعد قارچشون کن..برا اینکه اگه خیس باشه سرکه ت کپک میزنه

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

هر هفته هم بهش سر بزن همش بزن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بیشتر ببینید
سیب بگیر خورد کن بریز تو چرخ گوشت بعد چرخ شدشو بریز تو دبه سرکه سیبم بگیر بریز روش دوسومش سیب یه سوم ...

نه عزیز..اگه سرکه سیب کارخونه ای بریزی روش ..اون دیگه سرکه طبیعی نمیشه که..یه سرکه مث سرکه کارخونه ای میشه که خییلی مضررره این سرکه های کارخونه ای آماده..

ولی اون سرکه خانگی سیب و انگوری که خودمون درست میکنیم خییلی خوبه و طبیعی و خییلی خاصیت داره برا بدن..

ولی استار دوستمون در این مورد راس میگن..یه کمی از سیب ها رو چرخ کن بریز رو سیب هلی قارچ شده..اینجوری خییلی زودتر سرکه میشن سیب ها..

نه عزیز..اگه سرکه سیب کارخونه ای بریزی روش ..اون دیگه سرکه طبیعی نمیشه که..یه سرکه مث سرکه کارخونه ا ...

عزیزم منم سرکه انگور گذاشتم سه روزه .فقط شستم و دون کردم و خشک کردم بعد ریختم تو دبه درش تا نصفه باز گذاشتم ب نظرتون بعدش باید چیکار کنم؟؟؟

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
عزیزم منم سرکه انگور گذاشتم سه روزه .فقط شستم و دون کردم و خشک کردم بعد ریختم تو دبه درش تا نصفه باز ...

درش رو ببند و بزارش جلو آفتاب..یه ذره ام باید انگورآ رو فشارش میدادی تا قاطی آبش بشه.. منظورم اینه یه ذره از انگورآ رو چنگ بزن آبش بیاد بیرون ...

خب بعدش چی عزیزم؟

بعد یکی دو ماه تبدیل به سرکه میشه ..از صافی ردش میکنی و آبش میمونه فقط.. میتونی برای ترشی درست کردن ازش استفاده کنی.. البته ممکنه از یکی دوماهم بیشتر طول بکشه وای خب یه ذره بوش هم بکنی میفهمی دیگه..اگه رسیده شده باشه بوی سرکه میده..از بوش و مزه اش میشه فهمید ..

باید آب و نمک هم بریزم توش  درش رو ببندم بزارم جلو افتاب؟

نههههه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بابا میگم هر سرکه ای که بخای بگیری باید خشک خشک باشه میوه اش.. قبل اینکه بخای بریزی تو دبه اگه سیب هستش قارچش کن و دو سه تا سیبم رنده یا چرخ کن بریز رو بقیه سیبای قارج شده بعد بریز تو دبه و درشو ببند و لزار جلوی آفتاب .. اگرم سرکه ی انگوره.. انگورآ رو بعد شستن بزا خشک بشه بعد دون که و قبل اینکه بریزی تو دبه چن تا مشت از انگورآ رو بچلونش که یه ذره آبش در بیاد ... میدونی برا چی اینکارو میکنن.. مثلا چن‌تا سیب رو رنده کنن یا چن تا انگورو.. برای اینکه میوه تو دبه توی خشکی نمونه یه ذره تو آب خودش مخلوط شه تا زودتر به سرکه تبدیل شه..

??do you understand😐😑😐😑

فهمیدم عزیزم😂😂😂 ولی جاریم گفت باید اب بریزی توش😑

نهههههه..جاریت شکر خورده... کپک میزنه دخترررر...نکنی اینکارو..آخه کدوم آدم عاقلی به حرف جاری گوش میکنه🤨