دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا هیچ کس دغدغه نداره برای مدرسه؟ عجب امیدوارم یکی پیدا بشه و با من در این مورد تبادل اطلاعات کنه ...
سلام من در سال ۹۸ و ۹۹ پسرم را پیش دبستانی ۱و۲شایان در خیابان آپادانا اول در اصفهان نوشتم با مدیریت خانم طهماسبی پور که فوق العاده مدیریتشون عالیه و در سال ۹۸ حضوری بود و در سال ۹۹ پیش ۲ آنلاین برگزار شد که خیلی خیلی راضی ام وبه همه ی مادرانی که مثل من خیلی روبچه هاشون حساسن پیشنهاد میکنم اینجا ثبت نامکنند( البته امام صادق هم توی آزمون ورودیش پسرمقبول شد اما من این پیش دبستانی را انتخاب کردم)
سلام.پسر من از کلاس اول تا کلاس پنجم مدرسه طاها بود البته امسال هم که ششم هست همونجا ثبت نام کردم.معلم کلاس اول خانم خشوعی بودن که خیلی عالی بودن ولی دو سالی هست معاون شدن.معلم کلاس سوم خانم یزدانی که بسیار عالی بودن معلم دوم خانم اقاسی که من خیلی راضی نبودم معلم چهارم و پنجم هم بد نبودن.معلم ششم اقای عنایتی و خانم احمدشاه هستن که تعریفشون را خیلی شنیدم.بنظرم کلا مدرسه ایی متوسط رو به بالا هست.مدیریت اقای رجایی شده یکسالی هست.که در دوران کرونا بنظرم خیلی قوی کار نکردن.