2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه که دزده سریع سریال گوشیو میسوزونه و دیگه قابل پیگیری از طریق مخابرات نیست ولی من تا چندماه هی پول میدادم واسه پیگیری  دلم ننیخواست باور کنم ایدی گوشبو سوزوندن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

استارتر عزیز اگه ایفون باشه و ایتم find my iphone روشن باشه براحتی پیدا میشه. اگه غیر ایفون باشه و قیمتی مثلا بالای 5 یا 6 میلیون پیگیری میکنن اونم از طریق ip گوشی. اما یه کم ممکنه زمانبر بشه و باید صبر کنه دوستتون تا اولین باری که با گوشیش وارد اینترنت بشن پلیس میتونه پیداش کنه و ردیابی میشه

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

طرح رجیستری مثلا یکی از حسن هایی که داره باید پیدا کردن گوشی باشه اما دزدان سرزمینم عین آب خوردن سریال گوشی رو تغییر میدن و تنها راهش همون ip هست که عرض کردم مشروط به اینکه ارزش داشته باشه

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

متاسفانه معمولا گوشی رو قطعه هاشو میفروشن چون آقایون دزدا خرج نمیکنن و اصولا بخاطر سختی کارشون حوصله هم ندارن میفروشن به این تعمیراتیا اونا هم بعنوان قطعات یدکی استفاده میکنن ازش