2777
2789

ماشین بازی «بیبی لند» مدل «Magic Car» با طول 72 سانتی‌متر از پلاستیک مقاوم ساخته شده است. این جنس، حداکثر 20 کیلوگرم وزن را تحمل می‌کند و با وجود این ظرفیت، برای کودکان 2 تا 5 سال بسیار مناسب خواهد بود. وجود یک صفحه‌ی موزیکال روی فرمان از دیگر ویژگی‌های این ماشین سواری بوده که برای کودکان بسیار جذاب است. کودکان شیفته‌ی ماشین‌‌بازی هستند. اگر برای سرگرمی‌ آن‌ها از یک ماشین بازی متناسب با دنیای کودکانه‌شان استفاده شود، ساعت‌ها گرم بازی می‌شوند.

با 3 رنگ آبی ، قرمز ، صورتی 

فرمان دارد

اهرام هدایت فرمان دارد

از دیجی کالا بخرید

لینک مشخصات کاملتر و عکس های بیشتر و خرید این محصول از دیجی کالا  

https://affstat.adro.co/click/f0f9739f-320b-4dc8-8520-f68a49c92746

عه من خریدم همینو دقیقا با همین رنگ😍😍😍😍

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان هزینه ارسال کالا از دی جب کالا چقدره؟

من میخوان یه لباس ۳۶ تومنی بخرم چقدر میشه هزینه ارسال؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دوستان هزینه ارسال کالا از دی جب کالا چقدره؟ من میخوان یه لباس ۳۶ تومنی بخرم چقدر میشه هزینه ارس ...

11الی 15تومن شهرستان

تهرانم رایگان

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی

با اجازه اسی.بچه ها دختر منم عاشق سه چرخه هستش هرجا میبینه گریه میکنه که میخواد اما به نظر من خریدنش اشتباه اخه هم کالسکه داره هم بیشتر مواقع با ماشین میریم اینور اونور.چیکار کنم بنظرتون؟بخرم یا نه؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
با اجازه اسی.بچه ها دختر منم عاشق سه چرخه هستش هرجا میبینه گریه میکنه که میخواد اما به نظر من خریدنش ...

کالسه برای شما راحت و جذابه اما آیا این حس رو کودک شما هم داره؟ نباید برای کودک هم جذاب و سرگرم کننده باشه

کالسه برای شما راحت و جذابه اما آیا این حس رو کودک شما هم داره؟ نباید برای کودک هم جذاب و سرگرم کنند ...

اتفاقا دخترم با عشق سوار کالسکه میشه.اما تا ی سه چرخه میبینه اونم میخواد.اخه چرا پولمو هدر بدم وقتی هم کالسکه داره هم میخوام چند ماه دیگه براش دوچرخه خوشگل بخرم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤