2777
2789
عنوان

پسرم امروز رفت پیش دبستانی جشن داشتن 120 نفرن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 22 پست
من دنبال کارم اگه خانه داری نمیخواد بذاری  میتونی هفته ای دوبار ببریش خانه بازی با بجه ها بازی ...

من از بعد از زایمان خانه دار شدم مسئول اموراداری تو کارخونه یخچال امرسان بودم الان تمامی وقتم مال پسرمه و باهاش مدام کار میکنم هفته اییکبار باغ وحش یا شهربازی یا تئاترکودک و اینارو میبرم خانه کودک و رستوران کودک میبرم ولی حس میکنم اگه مهد نره براش گم گذاشتم😢

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسن پسر منه نمیدونم بذارمش مهد یا سال دیگه بره اخه سیستم ایمنیش ضعیفه پارسال میرفت همش مریض بود و چ ...

نذار 

من الان استرس شپش هم دارم انقد ک همه جا میگن زیاد شده

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

دختر من جامه القران میره ۱۲۰۰شهریه و تعدادشون ۱۷ نفرن کلا .که پیش دبستانی هستن .تایم صبحن کلا و دوتا کلاس دارن صبحها که پسرا یه کلاس هستن . دخترا یه کلاس دیگه . وسایلاشون شد ۱۳۸ تومن . ۳۶ تومن کتاباشون . ۷ هزار تومن بیمه . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
دختر من دوسال و ده ماهشه دوروزه میره مهد خیلی خوشحاله چند ساعت در روز  بچه تون رو میذارین مهد؟؟

فعلا دوساعت میذارمش 

اما میخوام تایمشو کم کم زیاد کنم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

پسر من پیش 1 میره 4 میلیون و هشتصد شهریه اش شد.کلاسهاشون هم 15 نفری هستن.کتاب و لوازم تحریر هم با خودشون هست

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.