2777
2789
قرار بود 1نفر بهم آموزش بده.اما 1مشکلی پیدا کرده فعلا نمیتونه.منم 1کم لوازم از قبیل 1فوت ونیم چرم بز دارچینی رنگ،خودکار اکلیلی مخصوص چرم،لایی وزیپ وتلق و نخ و...گرفتم.این وسایل چند ماهه همینطوری موندن.اگه کسی بلده لطف میکنه بیاد وقدم بقدم آموزش بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام....من کار چرم انجام میدم ولی فکر نمیکنم بشه اینترنتی آموزش داد..... ولی به هر حال:
لوازم مورد نیاز:

1. چرم طبیعی
2. سوزن کوبلن بافی
3. نخ موم زده
4. سمبه
5. مشتی
6. تخته
7. چسب
8. کاتر
9. قیچی
10. خودکار نقره ای مخصوص چرم
11. طلق برای کیف پول
12. آستر برای کیف پول
13. آهن ربا برای کیف موبایل

مانند خورشید باش که اگر خواستی هم نتوانی بر کسی نتابی
. ابتدا طرح مورد نظر را روی چرم توسط مداد بکشید( الگوی طرح مورد نظر را از قبل آماده کنید) سپس با قیچی و یا با کاتر دور تا دور طرح را کاملاً ببرید و از چرم جدا کنید)
2. دور تا دور چرم را چسب مخصوص چرم(8888) زده و کمی صبر کنید تا چسب خودش را بگیرد سپس قسمت های لبه را روی هم گذاشته و کمی صبر کنید تا کاملاً خشک شده و به هم بچسبد. هنگام چسباندن لبه ها دقت کنید که کاملاً روی هم قرار گرفته و قسمت اضافی نداشته باشد.
3. پس از خشک شدن کامل چسب از هر طرف نیم سانتی متر داخل شده و توسط سمبه، سمبه زنی کنید. فاصله ی هر سوراخ سمبه حدود 7 میلی متر باشد و همه ی دور تا دور کیف را کاملاً سمبه بزنید.
4. برای دوخت کیف سوزن کوبلن را داخل سوراخ هایی که توسط سمبه ایجاد کرده بودید برده و از سوراخ بعدی خارج کنید و نخ را دوبار پیچانده سوزن را از داخل آن عبور دهید.
5. دوخت را تا انتها به همین شکل ادامه دهید تا به نخ حلقه برسید دیگر پیچ نداده و به شکل ساده سوزن را عبور داده و در انتها نخ را کور کنید.
6. محل آهن ربا برای کیف را مشخص کرده و با خودکار نقره ای مخصوص چرم علامت گذاری کنید.
7. توسط کاتر محل علامت را کمی سوراخ کرده و سگک کیف را داخل آن بزنید و زبانه ها را از داخل چرم عبور دهید و از پشت کاملاً زبانه ها را ثابت کنید و زبانه ها را روی چرم بخوابانید.
8. محل قرارگیری آهن ربا را روی قسمت پایینی کیف مشخص کنید و کاملاً روی هم قرار دهید.
مانند خورشید باش که اگر خواستی هم نتوانی بر کسی نتابی