2777
2789
عنوان

افسردگی همسر لطف کنید نظر بدید

1920 بازدید | 9 پست
سلام
همسر من چند وقتی است اخلاق و رفتارش عوض شده بی حوصله و بی انگیزه است هرجا می خواهیم بریم با اکره می اد بهونه گیر شده و به من هم بی توجه شده وقتی با هم صحبت می کنیم می گه من بی انگیزه شدم اصلا حوصله خودم هم ندارم نمی دانم تو این شرایط چه کار کنم بگذارم به حال خودش بمونه تا حالش بهتر بشه یا بیشتر بهش توجه کنم تو این شرایط هم به من خیلی سخت می گذره چون کلا تمام مسئولیتها به گردن من افتاده اگر اقایان سایت هم نظر بدن ممنون می شم
علتش چیه؟کتاب مردان مریخی... خوندین.خیلی پاپیچش نشو که چته بزار راحت باشه ولی محیط خونه را گرم و شاد کن بهش اعتماد بنفس بده.یعنی نشون بده براتون ارزش داره. اگه علت خاصی داشته باشه که الان اکثرا مالیه یواش یواش بهتر می شه.ببین علت چیه.نه با پرسیدن ،حدس بزن با توجه به شناختی که ازش داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید در محل کارشان اتفاقی افتاده که ایشون این طور ناراحت هستند .فکر کنم نقش شما این باشه که خانه را محلی برای آسایش ایشون تبدیل کنید
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
بهش توجه کن اما گیر نده که حتما باهات حرف بزنه...شاید مسائل اقتصادی و کاری ذهنش رو درگیر کرده....سعی کن بهش اعتماد به نفس بدی....به نظرم هیچی برای یک مرد بهتر از این نیست که بدونه خانومش بهش علاقه داره و افتخار می کنه.....سعی کن هر روز یه جوری اینو بهش منتقل کنی که برای تو خیلی ارزش داره.....افسرده شدن مثل سرماخوردگیه....یه ذره باهاش راه بیا تا به حالت طبیعیش برگرده...اما اگه می بینی خیلی حاد شده با یه روانشناس هم مشورت کنید بد نیست چون ایده هایی می دن که به ذهن خود آدم نمی رسه...در هر حال به حال خودش نذار
سلام خانومی.....
1. اصلا به قول خودمون بهش گیر نده....زیاد ازش نپرس چته...فقط بگو اگه دوست داری باهام حرف بزن...
2. بهش خیلی اهمیت بده....غذایی که دوست داره بپز...
3.اگه تونستی یکم دکور خونه رو تغییر بده...شاید برای روحیه اش خوب باشه...
4. جایی که دوست نداره نرید فعلا تا بهتر شه...
5. جاهایی که میدونی دوست داره برید..
6. کیکی چیزی درست کن و اسم خودش رو روش بنویس....
7. مسافرت عالیه
یعنی هرکاری که اون بفهمه مرکز توجه هست...

خلاصه در عین حال که گیر نمیدی(البته ببخشید)......خیلی تحویلش بگیر....
از نظراتتون خیلی ممنون فکر کنم به خاطر اینه که فشار کارش خیلی زیاد شده بهش پیشنهاد دادم بره مسافرت ورزش اما می گه حوصله ندارم من هم فشار زیادی تحمل می کنم بچه ها کار بیرون تمام مسئولیتهای خانه
کاش مردها قبل از ازدواج کمی اموزش مسئولیت پذیری ببینن
وای خدا سه گل جان نگو که من یک سال وچند ماهه شوهرم افسردگی گرفته. تحت درمانه و دارو مصرف می کنه. زندگیم با خاک یکسان شده. روابطمون به هم ریخته. افسردگیش به من هم منتقل شده. از هفت شب هفته چهار شبشو گریه می کنم و صبح با چشای قلمبه می رم سرکار. پروژه بچه داریمون کنسل شده. شوهرم فوق العاده بی مسئولیت شده و خلاصه خودم رو بدبخت ترین آدم دنیا می بینم.نمی دونم زندگی من چی میشه. من کاملا تو این قضیه بی تقصیر بودم ولی حالا بیخودی بیچاره شدم. اصلا و ابدا نمی خوام بترسونمت یا ته دلتو خالی کنم فقط حتما با روانشناس صحبت کن. شاید شوهرت موافقت هم نکنه چون اصولا مردا لج بازن. اگه علائمش شدت داره تو هم جدی تر بگیر موضوع رو. به رنگ پوستش، حالتهای انزوا، عرق کردن کف دستا و بدن و خورد و خوراکش دقیق شو. ببین به خودش و سر و وضعش میرسه یانه . تو رو خدا همتون برای من هم دعا کنین تا خدا وضع زندگیمو سر و سامون بده