2777
2789
عنوان

ترشح بینی گرفتگی دارم چرک زده گلوم یه ساله با هیچ دکتری خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 57 پست
مزمن شده من ۶ماه اینجوری بودم عید پارسال که یه ویروس اومده بود سینوسارو درگیر کرده بود دیگه انقدر هر ...

ببینم بیشتر بگو کمکم کن منم هشت ماهه اینطورم علاعمتو بگو منم کمک کن خاااهش میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینم بیشتر بگو کمکم کن منم هشت ماهه اینطورم علاعمتو بگو منم کمک کن خاااهش میکنم

عزیزم من پارسال اینجوری شده بودم همش ترشح داشتم خلط داشتم بیحالم شده بودم چون نمیتوتستم درست حسابی نفس بکشم دم امتحاناتمم بود خیلی دوران سختی بود. 

دیگه گفتم که انقدر مداوم آب نمک قرقره کردم دادم تو بینیم کشیدم بالا. عنبرنسا دود دادم و قرص های تقویتی خوردم تا بلاخره از پا درومد ویروسش

عزیزم من پارسال اینجوری شده بودم همش ترشح داشتم خلط داشتم بیحالم شده بودم چون نمیتوتستم درست حسابی ن ...

میشه تلفنی بحرفیم عزیزم خاهش میکنم فقط چن دیقه هر روز دکترم خاهش میکنم فقط پنج دیقه دیگ‌مزاحم‌نمیشم

میشه تلفنی بحرفیم عزیزم خاهش میکنم فقط چن دیقه هر روز دکترم خاهش میکنم فقط پنج دیقه دیگ‌مزاحم‌نمیشم

عزیزم شرمندتم من به خاطر شرایط خاصم شمارمو به کسی نمیدم اگه سوالی بود همین جااا در خدمتم 

عزیزم شرمندتم من به خاطر شرایط خاصم شمارمو به کسی نمیدم اگه سوالی بود همین جااا در خدمتم 

خوب دقیق جواب بده لطفا چن تا سوال دارم دقیقا چه مدت اینطور بودی؟!!!!!

توهم قرص الرژی میخوری حل نمیشه علتش چیه

اگه ایرانی باشه قرصم که تاثیری نداره

اگه خارجی بخورم یکم بهتر میشه

ولی میگن عوارض داره 😩 واسه همین خیلی نمیخورم

شبا کنارم دستگاه بخور سرد روشن میکنم یکم بهتر میشم باز

البته من فقط صبحا بینیم ترشحات داره😩

عزیزم تاپیکاتو خوندم معلومه خیلی درگیر این موضوع هستی عزیزدلم ولی شرمنده شرایط منم درک کن که نمیتونم ...

خوب سوالام ج بده خاهشن چن وقت بود اینطور بودی ؟!!!!

خوب دقیق جواب بده لطفا چن تا سوال دارم دقیقا چه مدت اینطور بودی؟!!!!!

از اسفند پارسال آخراش گرفتم یعنی اسفند ۹۶ تا شهریور ۹۷ درگیر بووودم با چرک خشک کنم خوب نمیشدم که دیگه یکی از دکترا گفت این چرک خشک کنا گچ شده تاثیری نداره

2810